Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

4N1K İlk Aşk 4.Bölüm Fragmanı izle

4N1K İlk Aşk 4.Bölüm Fragmanı yayınlandı. FOX TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen 4N1K İlk Aşk dizisinin yeni bölümü 27 Temmuz Cuma akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Abone ol
Abone ol 21 Temmuz 2018 02:24

4N1K İlk Aşk 4.Bölüm Fragmanı izle

Başrollerinde Gözde Mutluer, Atakan Hoşgören, Sina Özer, Cihan Şimşek ve Burak Yörük gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı 4N1K İlk Aşk bu hafta yayınlanacak mı?



SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?


Akşam Barış’la aynı odada uyuduklarını itiraf edemeyen Yaprak, onun serbest kalmasını sağlayamaz. Üstelik anne ve babası Barış’ın erkek arkadaşı olduğunu karakolda herkese ilan etmiştir. Ali başta olma üzere tüm ekip bu duruma çok bozulur. Yaprak, hem onları Barış’ın erkek arkadaşı olmadığına, hem de suçsuz olduğu için onu kurtarmaları gerektiğine ikna etmek zorundadır. Müdür, Melike Hanım’a evlenme teklifi etmeye karar vermiştir. Ece ise tüm duyduklarını yanlış anlar ve babasının annesi ile tekrar evleneceklerini zannedip, o da plana dahil olur. Ancak olaylar babasının peşine takılan Ece ve müdür için beklenmedik bir şekilde gelişir. Barış’ı ceza almaktan kurtarmak için Yaprak çeteyi harekete geçirir. Tek tek şikayetçilere giderek şikayetlerini geri almaları için onları ikna etmeye çalışırlar. Ali ile Yaprak arasında her ikisini de şaşırtan bir yakınlaşma yaşanırken, esas sürprizin büyüğü Barış’tan gelir. Ali ise sonunda kız arkadaşı ile tanışması için Yaprak’ı buluşmaya çağırır.


Yorumlar