Anasayfa /  Foto Galeri

FOX TV'den tepki çeken hamle! 6-7 Ekim olaylarının yıl dönümünde...

FOX TV 6-7 Ekim olaylarının yıl dönümünde, İsmail Küçükkaya'nın sunduğu haber programında Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'ı konuk etti. Programda İsmail Küçükkaya ve Başak Demirtaş'ın hükümete yönelik diyalogları büyük tepki çekti.

FOX TV'den tepki çeken hamle! 6-7 Ekim olaylarının yıl dönümünde... - Sayfa 1

HDP'nin çağrısı üzerine 6-7 Ekim 2014'te terör örgütü PKK/YPG yandaşlarının 35 il ve 96 ilçede gerçekleştirdiği saldırılarda 2 polis şehit oldu, 16 yaşındaki Yasin Börü'nün de aralarında olduğu 37 kişi hayatını kaybetti, 761 kişi yaralandı.

FOX TV'den tepki çeken hamle! 6-7 Ekim olaylarının yıl dönümünde... - Sayfa 2

Kanlı saldırıların acısı hala tazeyken, bugün 6-7 Ekim olaylarının yıl dönümünde FOX TV, Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'ı konuk etti. İsmail Küçükkaya ve Başak Demirtaş'ın, Selahattin Demirtaş güzellemeleri ve hükümete yönelik suçlamaları büyük tepki topladı.

FOX TV'den tepki çeken hamle! 6-7 Ekim olaylarının yıl dönümünde... - Sayfa 3

FOX TV'DE 'DEMİRTAŞ' SEMPATİZANLIĞI

Başta Selahattin Demirtaş olmak üzere HDP'nin kışkırtmasıyla onlarca insanın katledilmesine sebep olan 6-7 Ekim olaylarının 7. yıldönümünde, bugün FOX TV'de İsmail Küçükkaya, Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'ı konuk etti.

FOX TV'den tepki çeken hamle! 6-7 Ekim olaylarının yıl dönümünde... - Sayfa 4

İsmail Küçükkaya ve Başak Demirtaş'ın, terör soruşturmasından 5 senedir tutuklu Selahattin Demirtaş'a güzelleme yapması dikkat çekti. Başakdemirtaş'ın hükümeti suçlaması ise büyük tepki topladı.