Anasayfa /  Politika

Fotoğraf çektirtiği genç kızın sorduğu soru Muharrem İnce'yi şok etti

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce'nin Ağrı gezisinde ilginç bir diyalog yaşandı. Kendisiyle fotoğraf çektiren bir kızın, telefonu indirdikten sonra "Sen kimsin?" diye sorması nedeniyle büyük şaşkınlık yaşadı. İnce konuyu daha sonra esprili bir şekilde kapattı. İşte o anlar...

Abone ol
Abone ol 11 Kasım 2022 13:44

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce'nin Ağrı gezisinde ilginç bir diyalog yaşandı. Kendisiyle fotoğraf çektiren bir kızın, telefonu indirdikten sonra "Sen kimsin?" diye sorması nedeniyle büyük şaşkınlık yaşadı. İnce konuyu daha sonra esprili bir şekilde kapattı.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, yurt gezilerine devam ediyor. İnce son olarak partisinin esnaf ve halk ziyaretleri programı kapsamında Ağrı'ya gitti. Esnaf ziyareti gerçekleştirdikten sonra Cumhuriyet Caddesinde vatandaşlarla bir araya gelen İnce, gençlerle fotoğraf çekildi. Ancak İnce'nin fotoğraf çekildiği anlarda ilginç bir olay yaşandı.

İşte o anlar:

Kalabalığı görüp İnce'nin yanına gelerek fotoğraf çekilen iki genç kızdan biri daha sonra İnce'ye dönerek "Bir şey soracağım. Sen kimsin?" dedi.

İNCE: ŞARKICIYIM, POP SÖYLÜYORUM

Kısa süreli şaşkınlık yaşayan İnce ise "Şarkıcıyım, pop söylüyorum. Kıyafetim de öyle zaten" diye yanıt verdi. Etraftakilerin gülümsemesine neden olan anlar, sosyal medyada hızla yayıldı.

 

Etiketler Muharrem İnce
Yorumlar