Anasayfa /  Foto Galeri

Flaş iddia! Merve Dizdar Masumlar Apartmanı'na Veda Ediyor... Yeni Gülben Neslihan Atagül

TRT 1'nin sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'nda yeni gelişme... Dizide İnci'yi canlandıran Farah Zeynep Abdullah'ın ayrılmasından sonra bir başka ismin de diziye veda edeceği konuşuluyor. İşte Masumlar Apartmanı dizisiyle ilgili yeni gelişmeler...

Flaş iddia! Merve Dizdar Masumlar Apartmanı'na Veda Ediyor... Yeni Gülben Neslihan Atagül - Sayfa 1

TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Masumlar Apartmanı geçtiğimiz hafta yeni bölümü ile izleyenlerinin karşısına çıktı. Daha öncesinde Melisa Sözen, Burcu Biricik, Erkan Petekkaya ve Uğur Yücel gibi ünlü isimlerin konuk olarak katıldığı Kırmızı Oda dizisine son olarak Merve Dizdar’ın da katılması izleyenlerin kafasını karıştırdı.

Flaş iddia! Merve Dizdar Masumlar Apartmanı'na Veda Ediyor... Yeni Gülben Neslihan Atagül - Sayfa 2

Hikayesi ile olduğu kadar oyuncu kadrosu ile de oldukça sevilen Kırmızı Oda’nın geçen haftaki konuğu Masumlar Apartmanı’nda sevilen karakterlerden birisi olan Gülben’e hayat veren Merve Dizdar’dı. 2. sezonun ilk bölümünde Kırmızı Oda’da Gülben rüzgarı esti.

Flaş iddia! Merve Dizdar Masumlar Apartmanı'na Veda Ediyor... Yeni Gülben Neslihan Atagül - Sayfa 3

Masumlar Apartmanı ile Kırmızı Oda yazarı Gülseren Budayıcıoğlu, diziler arasında böyle bir etkileşimin olmasından dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdi. Bunun yeni bir dönemin işareti olacağına inandığını belirten Budayıcıoğlu ilerleyen bölümlerde izleyicilerin bundan büyük zevk alacağını da dile getirdi.

Flaş iddia! Merve Dizdar Masumlar Apartmanı'na Veda Ediyor... Yeni Gülben Neslihan Atagül - Sayfa 4

Ancak olayın bununla da sınırlı kaldığı belirtildi. Merve Dizdar’ın ilerleyen bölümlerde Masumlar Apartmanı’ndan ayrılacağı iddia edilirken yerine ise Sefirin Kızı dizisinde Nare karakterine hayat veren Neslihan Atagül’ün geleceği kulislerde dolanmaya başladı.