Anasayfa /  Foto Galeri

Flaş iddia! Dorukhan Toköz Galatasaray'a imza attı

Beşiktaş'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Dorukhan Toköz'ün Galatasaray'a imza attığı iddia edildi. Milli futbolcunun, düzenli forma giymek için sarı-kırmızılıları tercih ettiği belirtildi.

Flaş iddia! Dorukhan Toköz Galatasaray'a imza attı - Sayfa 1

2018 yılında sadece 150 bin euro’ya Eskişehirspor’dan Beşiktaş’a transfer olan ve 3 senedir oynadığı futbolla milli takıma kadar yükselen Dorukhan Toköz’ün Gençlerbirliği karşısında sergilediği performans alkış topladı.

Flaş iddia! Dorukhan Toköz Galatasaray'a imza attı - Sayfa 2

Gerçek mevkisi orta sahada kullanılmayan ve dün akşam Ankara’da sol bekte denenen Dorukhan Toköz’ün takdir edildiği görülürken tecrübeli oyuncunun şu ana kadar 4 gol 2 asistle oynayan Candeias’ı bunaltması ise dikkatlerden kaçmadı.

Flaş iddia! Dorukhan Toköz Galatasaray'a imza attı - Sayfa 3

Sezon sonunda Beşiktaş ile kontratı bitecek olan ve Başkan Ahmet Nur Çebi’nin yeni sözleşme tekliflerini reddeden Dorukhan Toköz’ün adı her ne kadar Avrupa takımlarıyla anılsa da 24 yaşındaki yıldızın Galatasaray’la anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Flaş iddia! Dorukhan Toköz Galatasaray'a imza attı - Sayfa 4

Şampiy10'un özel haberine göre; Fenerbahçe’nin de transfer listesinde bulunan Dorukhan’ın daha fazla forma şansı bulacağına inandığı için sarı kırmızılı ekiple el sıkıştığı öğrenilirken Milli futbolcunun Real Betis, Udinese, Lazio gibi devleri elinin tersiyle ittiği belirtildi.