Anasayfa /  Foto Galeri

First Lady Melania Trump'tan Kennedy stili!

First Lady Melania Trump'tan Kennedy stili! - Sayfa 1

Amerika'nın yeni First Lady'si Melania Trump, eski First Lady Jackie Keneddy'nin stiline gönderme yaptı ve moda dünyasının beğenisini kazandı!

First Lady Melania Trump'tan Kennedy stili! - Sayfa 2

Amerika'nın yeni First Lady'si Melania Trump, eşiyle birlikte oldukça sansasyon yaratan bir isimdi. Eski bir model olan ve bikinili seksi pozları 'anti-Trump'çılar tarafından her yerde paylaşılan Melania Trump, katıldığı ilk resmi törende halkın ve moda eleştirmenlerinin beğenisini kazanmayı başardı.

First Lady Melania Trump'tan Kennedy stili! - Sayfa 3

Zaman içerisinde bir stil ikonuna dönüşen eski First Lady Jackie Kennedy'nın etek-ceket takımlarının stilinde mavi bir ceket ve etek giymeyi tercih eden Melania Trump, oldukça hoş ve ağır başlı görünüyor. Melania Trump'ın kıyafeti tabii ki ünlü modacı Ralph Lauren tasarımı.

First Lady Melania Trump'tan Kennedy stili! - Sayfa 4

Amerikan halkının adeta bağrına bastığı Michelle ve Barack Obama çifti beyaz Saray'a veda ederken remi bir devir teslim töreni gerçekleşti. Melania Trump bu mavi takımı bu törende giymeyi tercih etti. Michelle Obama da, eşi görevde kaldığı süre boyunca stil sahibi kıyafetler tercih etmiş ve moda eleştirmenlerinden tam not almıştı.