Anasayfa /  Foto Galeri

Fırat ile Elif arasında ateş bacayı sarıyor!

atv’nin ilgiyle takip edilen Bir Küçük Gün Işığı, geçtiğimiz akşam yedinci bölümüyle ekranlara geldi. Sorgulayıcı hikâyesi ve güçlü kadrosu ile Pazartesi akşamının beğenilen yapımlarından oldu.

Fırat ile Elif arasında ateş bacayı sarıyor! - Sayfa 1

Yapımını NGM’nin, yapımcılığını ise Nazlı Heptürk’ün üstlendiği “Bir Küçük Gün Işığı”  dün gecenin en çok konuşulanları arasındaydı. Dizinin bölüm etiketi olan  #AşkDeliliktir, bölüm başladıktan kısa süre sonra Twitter Türkiye Trending Topics listesine girdi.

Fırat ile Elif arasında ateş bacayı sarıyor! - Sayfa 2

10. Bölümde neler yaşandı?

FIRAT ANNESİ İLE RESTLEŞİR, ŞİRKETTEN İSTİFA EDER!

Fırat'ın itirafından sonra Elif, kaçar ve onunla konuşmak istemez. Dila ise Yılmaz'ı evde saklar. Ümran'a yakalanmamak için evde köşe kapmaca oynarlar. Fırat ise evi terk edip çiftlik evine yerleşir. Ümran ise onu eve döndürmek için şirketin yönetim kurulunu devreye sokar. Fırat ı görevden almak için harekete geçer. Fakat istediğini ele geçiremez. Yönetim kurulu Fırat'ın gitmesini istemez. Ama annesine koz vermek istemeyen Fırat kendi istifa eder ve Ümran'a ummadığı bir ders verir.

Fırat ile Elif arasında ateş bacayı sarıyor! - Sayfa 3

Dila ise Yılmaz ile masaya oturur fakat ona güvenmez çünkü abisinin görüntülerinin kopyasını bulur. Son anda evet demez ve Yılmaz'ı terk eder. Ancak ondan kurtulduğunu sandığı için yanılır. Yılmaz onu elindeki başka görüntülerle tehdit eder ve evlenmeye zorlar. Perişan bir şekilde eve gelen Dila, annesine bir çocuğu olduğunu açıklar.

Fırat ile Elif arasında ateş bacayı sarıyor! - Sayfa 4

Güneş ve Fulya sayesinde Elif Fırat ile konuşur. Güneş arkadaşlarına at çiftliğinde parti verir. Güzel geçen parti sonrası Fırat Elif'in peşini bırakmaz aşkını bir kez de baş başa iken ilan eder. Ve ondan bir cevap bekler.