Anasayfa /  Spor

Finlandiyalı manken Lazio'nun zaferini soyunarak kutladı

Finlandiya doğumlu güzel manken Anna Falchi, taraftarı olduğu İtalyan ekibi Lazio'nun Şampiyonlar Ligi'ndeki tur zaferini sosyal medyadan yaptığı paylaşımla kutladı.

Abone ol
Abone ol 11 Aralık 2020 17:10

Fin manken Anna Falchi, takımının Şampiyonlar Ligi'nde tur atlamasını kişisel Instagram hesabından paylaştığı çıplak pozla kutladı. Falchi'nin bu paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Finlandiya doğumlu güzel manken Anna Falchi, taraftarı olduğu İtalyan ekibi Lazio'nun Şampiyonlar Ligi'ndeki tur zaferini sosyal medyadan yaptığı paylaşımla kutladı.

Lazio'nun renklerini taşıyan maskeyle çıplak olarak poz veren Falchi'nin paylaşımı büyük ilgi gördü. Güzel manken kısa sürede 20 bin beğeniyi aşan paylaşımının altına, "Grande Lazio, 20 yıl sonra Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turuna kaldı. Ancak Borussia Dortmund'u yenip grup lideri olamamak çok kötü" notunu düştü.

Paylaşımında bir sonraki turda istediği rakibi de belirten Anna Falchi, "Sıradaki rakibimiz Paris Saint Germain, Real Madrid, Liverpool, Manchester City, Chelsea veya Bayern Münih olacak. Yıllardır bu kadar zor bir çekiliş hatırlamıyorum. Hepsi inanılmaz derecede zorlu rakipler ama bu noktada şu anda bir döngünün sonunda olan Real Madrid veya harika bir takım olan ancak kariyerinin zirvesinde bir başarı elde edemeyen Chelsea, bizim için iyi bir rakip olabilir" ifadelerini kullandı.

1972 yılında Finlandiya'nın Tampere şehrinde doğan Anna Falchi, daha sonra ailesiyle birlikte İtalya'ya yerleşti. Şimdilerde İtalya'da yaşayan 48 yaşındaki güzel model, aynı zamanda oyunculuk yapmakta. Sosyal medya hesabında 447 bin takipçisi bulunan Falchi, özellikle Lazio paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

 

Etiketler Anna Falchi Lazio
Yorumlar