Anasayfa /  Güncel

Fetullah Gülen öldü mü? Bomba iddia...

Sosyal medyada ortaya atılan 'Fethullah Gülen öldü' iddiası bir anda gündeme bomba gibi düştü. Peki Fethullah Gülen'in öldüğüne dair iddialar doğru mu? Fethullah Gülen öldü mü? İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 08 Temmuz 2020 10:32

FETÖ terör örgütü lideri Fetullah Gülen Öldü Mü? Fetullah Gülen'in öldüğüne dair duyumlar sosyal medyada twitter üzerinden iddia edilmeye başlandı. Peki, Fetullah Gülen öldü mü? 

15 Temmuz hain darbe girişiminin ele başı olarak bilinen ve ABD'de yaşamını sürdüren FETÖ terör örgütü lideri Fetullah Gülen'in öldüğü iddiaları yayılmaya başladı. 

FETÖ Elebaşı Fetullah Gülen Öldü Mü? 

Sosyal medya üzerinde, Twitter da ve eksisozluk üzerinden Fetullah Gülen'in öldüğü iddia ediliyor. 15 Temmuz tarihine 1 hafta kalmışken Fetullah Gülen'in vefat ettiğine dair haberler yalan mı? 

Hiç Bir Bilgi Yok! 

Sosyal medya da bir hesabın Aldığım haber doğru ise... kelimesiyle başlayan ve Twitter da Kulis Kuşu isimli bir hesabın "Son Dakika Fetullah Gülen Öldü" iddiası haricinde hiç bir yerde Fetullah Gülen'in öldüğüne dair bilgi yok. 

Bildiğiniz üzere sosyal medya üzerinden daha önce de Fetullah Gülen'in vefat ettiği haberleri yayılmış ve avukatları aracılığıyla yalanlanmıştı. Fakat bu kez 8 Temmuz 2020 tarihinde yine bir iddia ortaya atıldı. Fetullah Gülen'in avukatları tarafından da açıklama beklenmektedir. 

Yorumlar