Anasayfa /  Güncel

FETÖ, Türkiye Cumhuriyeti Prag Büyükelçisi Egemen Bağış’ı hedef aldı

FETÖ, Türkiye Cumhuriyeti Prag Büyükelçisi Egemen Bağış’a Photoshoplu Resim Yayımlayarak 2. Defa Saldırdı.

Abone ol
Abone ol 30 Haziran 2021 23:48

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, Egemen Bağış’a yapılan photoshoplu saldırıyı grafik tasarım uzmanı Havva Şengönül ile değerlendirdi. Külliye TV’ye konuk olan Havva Şengönül, Fotoğraflar üzerinden analizlerini yaptı ve Kadir Canpolat’a detaylarıyla beraber anlattı.

Kadir Canpolat’ın, Egemen Bağış’a yapılan photoshoplu saldırı ile ilgili değerlendirmesi ise şu şekilde; FETÖSHOP’CULAR becerememişsiniz olmamış. Çuvalladınız! Yine başaramadınız, başaramazsınız!… Bu milleti aldatamazsınız. Makaralı bir ses kaydı yapmaya çalıştınız, devleti milleti için cefakârca hizmet veren insanları hedef aldınız almaya da devam ediyorsunuz.

Canpolat; Bakın!… Kimse Babamızın oğlu değil tamam mı? Varsa bir hatası, yanlışı hep beraber onu eleştirelim. Allah aşkına ortada bir şey yokken bu şekilde saldırmaya utanmıyor musunuz?

Daha öncesinde FETÖ makaralı bir algıyla, Egemen Bağış’ın Kur-an’ı Kerim’e hakaret ettiğini iddia ederek, Egemen Bağış’ı hedefine alınmıştı. FETÖ Toplumda telafisi olmayacak bir algı üzerinden, Egemen Bağış’ın şahsını yıpratmak istenmişti.

TÜBİTAK raporları bize gösterdi ki! Egemen Bağış öyle bir şey söylememiş. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a vermiş olduğu destekten ötürü FETÖ’cülerin FETÖSHOP saldırısına uğradı.

Kadir Canpolat, Kur’an-ı kerim içeresinden Hucurât 6 ayetinde örnek vererek; “Ey iman edenler! Eğer bir fasık size bir haber getirirse onun doğruluğunu araştırın. Yoksa bilmeden bir topluluğa kötülük edersiniz. Sonra yaptığınıza pişman olursunuz.” diyor. Türkiye cephesinden mücadele eden bürokraside ki ve siyasi tüm değerli ülke yöneticilerimize haklı oldukları doğrultuda onların yanında kalmaya devam edeceğiz. Egemen Bağış’ın sonuna kadar arkasındayız, destekçisiyiz. Sözleriyle Canpolat FETÖ’nün bu kumpasını açığa çıkardı.

Yorumlar