Anasayfa /  Güncel /  Gündem

FETÖ, TMSF'yi tehdit mi ediyor? TMSF'den CHP'li Deniz Yavuzyılmaz'ın iddialarına yanıt

CHP'nin Meclis Kit Komisyonu Üyesi Deniz Yavuzyılmaz, TMSF'nin şirketleri belirli kişi ya da gruplara piyasa değerinin çok altında devrettiğini iddia etmişti. CHP'li Yavuzyılmaz'ın iddialarına TMSF'den yanıt geldi. TMSF, FETÖ tarafından tehdit edildiklerini açıkladı.

Abone ol
Abone ol 24 Ekim 2021 18:30

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) hakkında çarpıcı iddialarda bulunan CHP'nin Meclis Kit Komisyonu Üyesi, Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, TMSF kontrolündeki şirketlerin belirli kişi ya da gruplara piyasa değerinin çok altında devredildiğini öne sürdü. Yılmaz'ın bu iddialarına TMSF'den yanıt geldi.

'TAKDİR YERİNE LİNÇ EDİLİYORUZ'

TMSF'den yapılan açıklamada, FETÖ tarafından tehdit edildikleri belirtildi. Açıklamada ayrıca kişilerin takdir edilmesi gerektiği halde linç edildiğinin altı çizildi.

Yapılan yazılı açıklamada, TMSF görevlendirmelerinin bilgi, uzmanlık, tecrübe ve liyakat'ı esas alarak yapıldığı bildirildi.

TMSF ayrıca, görevlilerinin FETÖ militanlarının hedefinde olduğunu söyleyerek, takdir edilmeleri gerekirken, linç edildikleri vurgulandı.

TMSF'nin yaptığı açıklama şu şekilde:

“BU DURUM VİCDANLA BAĞDAŞMAZ”

“FETÖ militanlarınca arsızca ve açık açık tehdit edilen, kimi zaman da ev adreslerine gönderilen ihtarname ve haksız suç duyurularına muhatap olan bu kişiler takdir edilmesi gerekirken, siyasi prim ve rant peşinde koşan bazı kişilerce haksız yere linç edilmektedir. Bu durumun hak, adalet ve vicdan ile bağdaşması mümkün değildir.”

Kaynak: TV100

Etiketler fetö tmsf
Yorumlar