Anasayfa /  Güncel

OHAL komisyonu göreve iade edilen memurların isim listesi

OHAL komisyon göreve iade kararını açıkladı. KHK ile ihraç edilen memur, polis, öğretmen, akademisyen, doktor ve askerler OHAL komisyonuyla göreve iade başvurusunda bulunuyordu. Peki göreve iade edilenler kimler herkes isim listesini merak ediyor.

Abone ol
Abone ol 22 Aralık 2017 13:00

KHK ile ihraç edilen memurlar için OHAL komisyonu kuruldu. Eylül ayında başvuruların bittiği OHAL komisyonunda göreve iade edilen memurlar bugün belli oldu. Peki göreve iade edilen asker, polis, doktor, asker, akademisyenler kim?

OHAL İşlemleri İnceleme Komisyonu, meslekten ihraç edilenlere ilişkin ilk kararını verdi. FETÖ'den ihraç edilenlerin başvuru yapmaları için kurulan OHAL Komisyonu ilk incelemelerini tamamladı. Komisyonun açıkladığı karara göre bazı ihraç edilen memurlar görevlerine iade edilirken, bazılarının başvuruları da reddedildi. Başvurusu reddedilenlere yargı yolu açılmış oldu. 100'e yakın isim hakkında OHAL başvuru sonucu belli oldu.

OHAL KOMİSYON GÖREVE İADE EDİLEN MEMURLAR OHAL komisyonu göreve iade edilen memurların isim listesi henüz belli olmadı.  Mesleğe iade yönünde kararların da az da olsa olduğu belirtiliyor. 

100 BİNİN ÜZERİNDE BAŞVURU YAPILDI



Resmi Gazete'de yayımlanan 685 sayılı KHK ile kurulan ve 22 Mayıs'ta göreve başlayan OHAL İşlemleri İnceleme Komisyonu'na, bugüne kadar 102 bin 432 başvuru yapılmıştı.


Yorumlar