Anasayfa /  Medya /  Dizi

Ferhat ile Şirin oyuncuları kimler? Ferhat ile Şirin dizisinin konusu ne?

Efsanevi aşk hikayesi “Ferhat ile Şirin”in, modern bir aşk masalı olarak yeniden anlatılacağı dizi aşkın acısını, sevincini, nefretini, tutkusunu, ihaneti ve intikamı bir arada tattıracak. Başrollerini Cansu Dere, Tolga Sarıtaş ve Leyla Tanlar'ın paylaştığı Ferhat ile Şirin dizisi oyuncuları ve konusu haberimizin içerisinde yer alıyor.

Abone ol
Abone ol 24 Kasım 2019 12:49

İlginç konusu ve güçlü oyuncu kadrosu ile dikkatleri çeken dizide Ferhat ile Şirin'in büyülü, masalsı aşkı anlatılacak. İşte Ferhat ile Şirin dizisi konusu ve oyuncuları…

FERHAT İLE ŞİRİN DİZİSİ OYUNCULARI

Banu (Cansu Dere)
Güçlü, akıllı, son derece çekici ve güzel bir kadın olan Banu, hayatı boyunca aşkı hiç tatmayan, erkeklerin dünyasında, silahların gölgesinde yaşayan bir kadındır. Ailesini kaybettikten sonra ömrünü kardeşi Şirin'e adamıştır. Kapalı Çarşı'nın en güçlü ailesi Karalı'ların mirası bugün Banu'nun elindedir. Babasının adına, ailesinin mirasına layık olmak için çalışan Banu için aile her şeyden önce gelir, en başta da kardeşi Şirin. Ama ilk defa önceliği değişecek, hayatına hesapta olmayan biri girecektir. Banu, hayatında ilk kez kendisi için bir şey isteyecektir: Ferhat'ı…

 

Ferhat (Tolga Sarıtaş)
Günümüzde zanaatı ile tanınan ve şehrin en iyi ahşap işlerini yapan Ferhat, babası ile bir atölye işletmektedir. Lafını esirgemeyen, aklına geleni hemen söyleyebilen, dobra ve dürüst bir gençtir. En belirgin özelliği cesaretidir. Yumruğu sert olan Ferhat, bugüne dek eline silah almamıştır. Ancak iyi dövüşür. Dövüşmeyi eski lisanslı boksör olan babası Salim'den öğrenmiştir. Kitap okumayı sever, başucundan babasının öğrettiği tasavvuf ilmi üzerine kitaplar ve şiir eksik olmaz. Ailesini trajik bir olay sonucu kaybetmiştir. Ferhat'ın geçmişine dair puslu anılarının arasında bir söz dün gibi aklındadır. “Bir insan ölürse çok insan ölür”. Ölüm onun hayatını henüz çocuk yaştayken alt üst etmiştir, kalbinde ki boşlukla büyür. Ferhat, içindeki o boşluğu aşkla dolduracaktır.

 

Şirin (Leyla Tanlar)
Karalı ailesinin prensesi… Takı tasarımcılığı okuyan Şirin aynı zamanda bir Mevlevihane'nin müzik grubunda ney üflemektedir. Çocuk yaşta geçirdiği hastalık yüzünden ablası Banu ona hep narin bir çiçek gibi davranmış bu yüzden hayatın sert yüzüyle hiç yüzleşememiştir. Kafeste bir kuş gibi yaşayan, hayatla tek başına savaşmayı bilmeyen, duygularını hiç ifade edemeyen Şirin, Ferhat ile aşkı dahası yaşamayı öğrenecektir. Şirin'in aşkının en büyük engeli ise canından çok sevdiği ablası Banu olacaktır.


Yorumlar