Anasayfa /  Foto Galeri

Ferhat İle Şirin Dizisi Oyuncuları | Ferhat İle Şirin Dizisi Konusu

Ferhat İle Şirin DizisininFerhat İle Şirin dizisi çekimleri 15 ekim de başlayacak. Ferhat İle Şirin dizisi kasım 2019 de Fox Tv ekranlarında olacak. 2019 2020 yeni sezonunda Yasak Elma, Kadın, Kurşun, Mucize Doktor, Her Yerde Sen, Bir Aile Hikayesi ve Savaşçı dizileri ile giren Fox TV bir bomba daha patlattı

Ferhat İle Şirin Dizisi Oyuncuları | Ferhat İle Şirin Dizisi Konusu - Sayfa 1

Ferhat İle Şirin dizisi büyük bütçesi ile 2020’ye damga vuracak bir proje olarak hazırlanıyor. Ferhat İle Şirin dizisinin yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin otururken dizinin yapımcısı ise O3 Medya olacak.

Ferhat İle Şirin dizisinde Ferhat karakteri ile erkek başrol olarak yer alacak Tolga Sarıtaş’ın partneri olan Şirin karakterine ise son olarak Şahin Tepesi dizisinde büyük beğeni toplayan Leyla Tanlar oldu. Cansu Dere de özel bir karakter ile Ferhat İle Şirin dizisinde yer alacak.

Bilindiği üzere son olarak Söz dizisinde Üsteğmen Yavuz Karasu karakteri ile dünyaca ünlü bir oyuncu olan Tolga Sarıtaş Söz dizisinde Aybüke Pusat ve Deniz Baysal ile partner olmuştu. Ayrıca Söz dizisinin ilk bölümünde Tolga Sarıtaş ünlü oyuncu Su Kutlu ile partner olmuştu. Tolga Sarıtaş hem karizması hemde yakışıklılığı ile partner olduğu tüm kadın başrol oyuncularına da prestij kazandıracak bir oyuncu.

Ferhat İle Şirin Dizisi Oyuncuları | Ferhat İle Şirin Dizisi Konusu - Sayfa 2

Ferhat İle Şirin Dizisi Senaristi

Ferhat İle Şirin dizisi senaryosunu Savaş Korkmaz ile Gizem Kaboğlu yazıyor.

Ferhat İle Şirin Dizisi Konusu

Ferhat İle Şirin dizisinde Ferhat ve Şirin isminde iki gencin imkansız aşk hikayesi anlatılacak. Bir çok düşmanı ile savaş verirken Şirin’e aşık olan Ferhat bakalım aşkının peşinde durabilecek mi?

Ferhat İle Şirin Dizisi Oyuncuları | Ferhat İle Şirin Dizisi Konusu - Sayfa 3

Ferhat İle Şirin Dizisi Oyuncuları

Tolga Sarıtaş (Ferhat)

Tolga Sarıtaş bir dönem istediği yüksek ücret ile bir çok yapımcının tepkisini çekse de şuanda Türkiye’nin açık ara en yakışıklı ve en yetenekli erkek başrol oyuncularından biri. Sadece Türkiye’de değil dünyada da hayran kitlesi en yüksek oyunculardan biri olan Tolga Sarıtaş 30 Mayıs 1991 günü güzel bir günde İstanbul’da dünyaya gelmiştir.

18 yaşından beri aktif olarak sanat camiasında yer alan Tolga Sarıtaş şuanda 28 yaşındadır. Aslen Sivaslı olan Tolga Sarıtaş İstanbul. Halil Akkant Lisesi mezunudur. Gençliğini İstanbul’da geçirmiş olan Tolga Sarıtaş lise yıllarında da popüler bir genç olmuştur.

Esenyurt Belediye Tiyatrosu oyunculuğa başlayan Tolga SArıtaş tiyatroyu çok sevmiş ve yeteneğini fark etmiştir. Gençlik yıllarında baterist ve gitarist olarak sahnelerde yer alan Tolga SArıtaş müziği ile değil yakışıklılığı ile genç kızların sevgilisi olunca oyunculukta ilerlemeyi kafasına koymuş ve ilk olarak Muhteşem Yüzyıl dizisi seçmelerine girerek çoık önemli bir rol olan Şehzade Cihangir rolünü kapmıştır. Bu rol Tolga Sarıtaş’ın kariyerinin dönüm noktası olmuş ve Muhteşem Yüzyıl dizisi ile tanınmıştır. Tolga Sarıtaş’ın gençler üzerinde ki etkisini fark eden yapımcı İnci Gündoğdu Tolga Sarıtaş’a Güneşin Kızları dizisinde Ali karakterini uygun görmüş ve Tolga Sarıtaş’ı Türkiye’nin ünlü isimlerinden biri yapmıştır. 2017 yılında Söz dizisinde hayat verdiği Yavuz Karasu karakteri ile 44. Pantene Altın Kelebek Ödülleri En iyi Erkek Oyuncu ödülüne layık görülmüştür. 

Ferhat korkusuz bir adamdır. Şirin’e ölümüne sevdalıdır. Şirin ile imkansız bir aşka ve felakete sürüklenmektedir.

Ferhat İle Şirin Dizisi Oyuncuları | Ferhat İle Şirin Dizisi Konusu - Sayfa 4

Leyla Tanlar (Şirin)

1998 İstanbul doğumlu olan Leyla Tanlar 21 yaşındadır. Çocukluğundan beri oyuncu olma hayali kuran Leyla Tanlar önce Akademi 35,5 Sanatevi’nde oyunculuk dersleri almış sonra da Paramparça dizisi seçmelerinde çok beğenilince dizi de yardımcı başrolde yer almıştır. Üniversite eğitimini de Koç Üniversitesinde Medya ve Görsel Sanatlar eğitimi alarak hayallerine bir adım daha yaklaşmıştır. Leyla TANLAR delince akıllara Paramparça dizisinde hayat verdiği Cansu karakteri gelir; çünkü şuanda 21 yaşında olan oyuncu daha 16 yaşında yer aldığı dizi ile ünlü olmuş ve tek atışla turnayı gözünden vurmuştur. Daha sonrasında Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde Esleme ve Şahin Tepesi dizisinde Deniz karakterine hayat verse de ne yazık ki iki dizisi de tutmamıştır. Leyla Tanlar’ın oyunculuğu izleyici tarafından çokça eleştirilse de yapımcılar Leyla Tanlar’ı çok beğenmiş olacak ki Tolga Sarıtaş ile partner yaparak oyuncuyu Ferhat İle Şirin dizisinde kadın başrol oyuncusu olma şansı tanımıştır.

Şirin Ferhat’a ölümsüz bir aşk ile bağlı güzeller güzeli daha 20’li yaşlarda bir kızdır. Ferhat’ın aşkı ile felakete sürüklenmektedir.