Anasayfa /  Foto Galeri

Ferdi Tayfur'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan için çok konuşulacak sözler!

Ferdi Tayfur'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan için çok konuşulacak sözler! - Sayfa 1

Ferdi Tayfur'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan için çok konuşulacak sözler!

Ferdi Tayfur'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan için çok konuşulacak sözler! - Sayfa 2

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Hatay ziyaretine askere moral vermek için eşlik eden ünlüler hâlâ tartışılıyor. Mehmetçik`i ziyaret eden ünlülere yönelik eleştirilere katılmadığını belirten Ferdi Tayfur, Cumhurbaşkanı Erdoğan için çok konuşulacak sözler söyledi.

Ferdi Tayfur'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan için çok konuşulacak sözler! - Sayfa 3

Arabeskin yaşayan efsanesi Ferdi Tayfur, Posta gazetesine gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Hatay ziyaretine askere moral vermek için eşlik eden ünlüler hâlâ tartışılırken Ferdi Tayfur, ''Afrin, olması gereken bir harekattı. Bunu kimse eleştiremez, eleştirmemeli. Bilakis tüm ulus desteklemeli. Askerimiz efsane olduğunu bir kez daha ispat etti. Türk askeri dünyada efsane ama Balyoz’du, Ergenekon’du derken itibarı sarsılmaya çalışıldı. Ama ne oldu? Yine yıkılmadılar, yine kahramanlıklarını gösterdiler. Kahramanca vurdular yumruklarını masaya.'' dedi.

Ferdi Tayfur'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan için çok konuşulacak sözler! - Sayfa 4

''ANGELINA JOLIE'YE ALKIŞ BİZİMKİLERE LİNÇ'': Askere moral vermek adına Hatay’a giden sanatçıların ardından kızılca kıyamet koptu sözleri üzerine Ferdi Tayfur, ''Şaşkınım ve hayretle takip ediyorum tartışmaları. Tabii ki gidilecek! Sanatçılarımızın moral için gitmesinden daha doğal ne olabilir ki? Çirkin olan, o sanatçılarımızın toplum önünde linç edilmeye çalışılması, eleştirilmesi. Yahu bu durumu eleştirenlerin hiç mi dünyadan haberi yok? Yabancı sanatçılar, artistler de bunu yapıyor. Angelina Jolie’yi bir düşünün isterseniz. Kendisi ‘İyi Niyet Elçisi’ olarak Hatay’a Çadırkent’e de gelmişti. Davul zurna ile karşılanmıştı. O alkışlanıyor da bizim sanatçılarımız neden linç ediliyor, yuhalanıyor? Bunun mantığını biri bana açıklasın. Bizim sanatçılarımızın hiç mi değeri yok? Yazıktır, günahtır. Onların askere moral vermeye hakları yok mu?'' ifadelerini kullandı.