Anasayfa /  Spor

Fenerbahçe'nin yıldızı Enner Valencia sakatlandı!

Dünya Kupası resmen başladı, açılış maçına Enner Valencia damga vurdu. Katar-Ekvador mücadelesinin ilk yarısında 1'i sayılmayan 3 gol atan 33 yaşındaki futbolcu için kulübü Fenerbahçe de ilginç bir paylaşımda bulundu. Yıldız oyuncu 77'de ise sakatlanarak yerini Jose Cifuentes'e bıraktı.

Abone ol
Abone ol 20 Kasım 2022 21:07

Tüm futbolseverlerin merakla beklediği 2022 Dünya Kupası öncesinde flaş bir an yaşanmıştı. Dünya futbolunun faal en iyi iki futbolcusu olarak gösterilen, çok uzun yıllardır kıyaslanan ve rekabetleri devam eden Lionel Messi ile Cristiano kişisel sosyal medya hesaplarından ortak bir paylaşım yapmıştı. Bir markanın işbirliğinde bir araya gelen ikili satranç oynarkenki fotoğraflarını aynı anda paylaşmıştı. Bu görüntüler milyonlarca insan tarafından beğenildi.

Fenerbahçe 'deki şovuna Katar'da devam ediyor

Dünya Kupası ise bugün başladı. Katar-Ekvador maçıyla start alan mücadelenin ilk yarısına tanıdık bir isim damga vurdu: Enner Valencia... Fenerbahçe formasıyla bu sezon şimdiden 15 gol, 4 asiste ulaşarak harika bir performans sergileyen Ekvadorlu oyuncu 3. dakikada ağları sarssa da gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Ancak 33 yaşındaki futbolcu, 16'da penaltıdan ve 31'de kafayla fileleri havalandırarak Ekvador'un ev sahibi Katar karşısında soyunma odasına 2-0 önde gitmesini sağladı.

Havalı emoji...

Gollerine Dünya Kupası'nda devam eden tecrübeli oyuncu için Fenerbahçe'den de bir paylaşım geldi. Sarı-Lacivertliler resmi hesabından Lionel Messi ile Cristiano Ronaldo'nun birlikte paylaştıkları fotoğrafa Valencia'yı shoplayarak güneş gözlüklü gülümseyen yüz emojisiyle yeniden paylaştı. Bu fotoğraf kısa sürede büyük ilgi gördü. 

Etiketler valencia
Yorumlar