Anasayfa /  Foto Galeri

Fenerbahçe'nin transfer listesi belli oldu! İşte listedeki 7 yıldız...

Fenerbahçe'de gelecek sezonla ilgili şampiyonluk için planlama tamamlandı. Yönetimin, harekete geçmek için yeni hocayı beklediği bildirildi. Halen Löw en güçlü aday. Olmazsa Jesus’a gidilecek. Bek, kaleci, kanat, orta saha ve forvete takviye yapılacak. Ön temaslar sürüyor. Hoca belli olunca taarruz başlayacak. Öte yandan takımdan ayrılacak isimler de belli oldu. İşte Kanarya'nın transfer listesindeki yıldızlar...

Fenerbahçe'nin transfer listesi belli oldu! İşte listedeki 7 yıldız... - Sayfa 1

Yeni sezonda şampiyonluk için bu kez kararlı olan Ali Koç ses getirecek transferler yapmayı hedefliyor. Ancak öncelik teknik adam.

Fenerbahçe'nin transfer listesi belli oldu! İşte listedeki 7 yıldız... - Sayfa 2

Joachim Löw ile büyük ölçüde anlaşan Koç, Alman hocanın son kararını vermesini bekliyor. Beklentiler olumlu... Olumsuz yanıtta B planı da hazır. Jorge Jesus'a teklif götürülecek. Niko Kovac ise sürprizde yer alıyor.

Fenerbahçe'nin transfer listesi belli oldu! İşte listedeki 7 yıldız... - Sayfa 3

YOLCULAR DA BELLİ 
Transferde izlenecek stratejinin ana hatları da belli oldu... Kale, bek, kanat, orta saha ve forvete en az 5 takviye yapılması bekleniyor.

Fenerbahçe'nin transfer listesi belli oldu! İşte listedeki 7 yıldız... - Sayfa 4

Liste oluşturulurken, ön temaslara çoktan başlandığı konuşuluyor. Resmi olarak düğmeye yeni hocanın belli olmasının ardından basılacak...