Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Fenerbahçe'nin Slovacko maçı kadrosunda flaş değişiklik! Mert Hakan'ın yerine

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Dinamo Kiev'e elenen Fenerbahçe Avrupa macerasına Avrupa Ligi'nden devam ediyor. Avrupa Ligi 3. ön eleme maçında Çekya'nınSlovacko takımıyla karşılaşacak olan sarı lacivertlilerde hedef ikide iki yapıp play-offlara kalmak. Maça saatler kala kadroda flaş bir gelişme yaşandı. Mert Hakan kadrodan çıkartılıp yerine...

Abone ol
Abone ol 04 Ağustos 2022 11:10

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Dinamo Kiev'e elenen Fenerbahçe Avrupa macerasına Avrupa Ligi'nden devam ediyor. Avrupa Ligi 3. ön eleme maçında Çekya'nınSlovacko takımıyla karşılaşacak olan sarı lacivertlilerde hedef ikide iki yapıp play-offlara kalmak. Peki Fenerbahçe Slovacko maçı ne zaman? Avrupa Ligi 3. ön eleme Fenerbahçe Slovacko maçı hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak? İşte maç hakkında öne çıkan detaylar..

Altay Bayındır'ın sakatlığının bulunduğu Fenerbahçe'de yeni transfer İrfan Can Eğribayat, listeye dahil edildi. Kadrodan çıkarılan isim ise tedavileri devam ettiği için Mert Hakan Yandaş oldu. 

İrfan Can Eğribayat oynayacak mı?

Sarı-Lacivertliler'de Altay da sakatken İrfan Can'ın durumu merak ediliyor. UEFA listesine eklenmiş olsa da 24 yaşındaki kaleci, bu akşamki maçta kadroda olmayacak. 

İrfan Can, henüz takımla çalışmamış olması nedeniyle bu akşam kadroda olamayacakken Slovacko karşısında kaleyi Ertuğrul Çetin'in koruması bekleniyor. 

(Kaynak: Fanatik)

FENERBAHÇE SLOVACKO MAÇI NE ZAMAN?

UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu ilk maçına sahne olacak Fenerbahçe Slovacko mücadelesi 4 Ağustos Perşembe günü saat 20:00'de oynanacak

FENERBAHÇE SLOVACKO MAÇI HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Slovacko maçı dijital medya platformu Exxen'den canlı olarak yayınlanacak.

MAÇIN HAKEMİ BELLİ OLDU

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde Çekya temsilcisi Slovacko ile yapacağı 3. eleme turu ilk maçını Portekizli hakem Joao Pinheiro yönetecek.

Pinheiro'nun yardımcılıklarını Bruno Alves Jesus ve Luciano Antonio Gomes Maia yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Gustavo Fernandes Correia olacak.

 

 

Etiketler fenerbahçe
Yorumlar