Anasayfa /  Foto Galeri

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler tarihe geçti!

Süper Lig'de 2010-11'den bu yana asist yapan en genç futbolcu olarak tarihe geçti. İlk yarıda Gustavo nefis bir gole imza attı fakat geçerli sayılmadı. Sarı-lacivertli kulübede Vitor Pereira adeta çılgına döndü. Sarı-lacivertli kulüp son dakika golleriyle maçı 2-0 kazanırken Miha Zajc ve Arda Güler damga vurdu.

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler tarihe geçti! - Sayfa 1

Fenerbahçe Süper Lig'de Antalyaspor'u evinde konuk etti. Sarı-lacivertliler ilk yarıda golü bulmasına rağmen geçerli sayılmadı. Kulübede Vitor Pereira adeta çılgına döndü. HJK Helsinki maçında Muhammed Gümüşkaya damga vururken bu sefer Arda Güler tarihe geçen harekete imza attı. Müsabakayı Fenerbahçe son dakika golleriyle 2-0 kazandı.

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler tarihe geçti! - Sayfa 2

MUHAMMED İLK 11'DE 
Fenerbahçe'nin Helsinki'yi 1-0 yendiği maçta müthiş bir gol atan Muhammed Gümüşkaya, Antalyaspor karşısında Mesut Özil'in yerine ilk 11'de sahaya çıktı. Fenerbahçeli oyuncular ısınma esnasında giydiği tişörtleri tribündeki taraftarlara hediye etti. Tişörtlerin üzerlerinde “İyi ki varsınız" ve "Sizi çok özledik” yazıyor.

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler tarihe geçti! - Sayfa 3

FENERBAHÇE PENALTI BEKLEDİ 
6. dakikada Fenerbahçe penaltı bekledi. Osayi Samuel, Güray Vural ile girdiği ikili mücadele sonrasında yerde kaldı ve penaltı bekledi. Halil Umut Meler, devam kararı verdi. 17. dakikada Mbwana Samatta, sol kanattan içeriye doğru topu getirdi, Muhammed'in önüne bıraktı, genç oyuncunun vuruşu dışarıya çıktı.

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler tarihe geçti! - Sayfa 4

GOL İPTAL, PEREIRA'DAN TEPKİ 
26. dakikada Gustavo topu ağlara gönderdi ama bayrak havaya kalktı. Yardımcı hakem, bayrağını çok önceden kaldırmıştı. Halil Umut Meler düdüğü çalmak için atağın sona ermesini bekledi. Fenerbahçe kulübesinde Vitor Pereira karar sonrası büyük tepki gösterdi. VAR Fırat Aydınus'un tavsiyesi karar değişmedi. Faul kararı çıktı ve gol iptal edildi.