Anasayfa /  Foto Galeri

Fenerbahçe'nin galibiyetinin ardından Alişan'dan duygulandıran paylaşım!

Ünlü şarkıcı Alişan, dün akşam oynana Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin ardından sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yaptı.

Fenerbahçe'nin galibiyetinin ardından Alişan'dan duygulandıran paylaşım! - Sayfa 1

Fenerbahçeli olmasıyla tanınan Alişan, geçtiğimiz yıllarda kardeşiyle tribünde birlikte maç izlerken çektiği bir videoyu paylaştı. Pazar akşamı Süper Lig’te oynanan Galatasaray – Fenerbahçe derbisinde kazanan taraf 2-1’lik skorla sarı lacivertli takım oldu. Fenerbahçeli olan şarkıcı Alişan’dan ise maç sonrasında duygusal bir paylaşım geldi.

Fenerbahçe'nin galibiyetinin ardından Alişan'dan duygulandıran paylaşım! - Sayfa 2

Dün akşam Süper Lig'te oynanan Galatasaray – Fenerbahçe derbisinde kazanan tarafı 2-1 skorla Fenerbahçe oldu. Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan Alişan ise maç sonrası sosyal medya hesabından duygulandıran bir paylaşım yaptı.

Fenerbahçe'nin galibiyetinin ardından Alişan'dan duygulandıran paylaşım! - Sayfa 3

"GÖREMEDİN AMA EMİNİM Kİ MUTLUSUNDUR"
Geçtiğimiz temmuz ayında kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs nedeniyle kaybeden Alişan, kardeşiyle tribünde beraber maç izledikleri bir videoyu sosyal medya hesabından paylaştı. Instagram'da 2,4 milyon takipçisi bulunan Alişan, paylaşımına "Göremedin sen ama eminim bugün çok mutlusundur" notunu ekledi. Ünlü ismin paylaşımı kısa sürede 599 binden fazla görüntüleme aldı.