Anasayfa /  Foto Galeri

Fenerbahçeli taraftarların istifa çağrısına Ali Koç’tan yanıt

Covid-19 testinin negatif çıkmasının ardından dün Adana Demirspor maçını Ülker Stadı’nda tribünden izleyen F.Bahçe Başkanı Ali Koç yine istifa tezahüratlarının hedefi oldu. Sarı-lacivertli kulüpte Ali Koç istifaya davet edilirken başkanın tribünlere doğru yaptığı hareket dikkat çekti. İşte detaylar...

Fenerbahçeli taraftarların istifa çağrısına Ali Koç’tan yanıt - Sayfa 1

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında Fenerbahçe, sahasında Adana Demirspor ile karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk yarısı 1-1 eşitlikle sona erdi. İkinci yarının başında ise Belhanda'nın golüyle Adana Demirspor 2-1 öne geçti. Karşılaşma da başka gol olmadı ve Adana Demirspor galibiyet ile ayrıldı.

Fenerbahçeli taraftarların istifa çağrısına Ali Koç’tan yanıt - Sayfa 2

KADIKÖY'DE BİR MAĞLUBİYET DAHA 
Müsabakanın 29. dakikasında Enner Valencia’nın penaltı golüyle 1-0 öne geçerken, Adana Demirspor 34. dakikada Gökhan İnler ve 46. dakikada Belhanda’nın golüyle sahadan 2-1’lik skorla galip ayrıldı. Sarı-lacivertliler ligde daha önce Kadıköy’de Alanyaspor’a 2-1 kaybetmesinin ardından alınan Adana Demirspor mağlubiyetiyle ikinci kez Kadıköy’de mağlup oldu.

Fenerbahçeli taraftarların istifa çağrısına Ali Koç’tan yanıt - Sayfa 3

İSTİFA SESLERİ 
Fenerbahçe taraftarı ikinci yarı takımı protesto ederken Ali Koç'u da istifaya devam ettiler. Karşılaşmanın son dakikalarında Adana Demirspor oyuncuları alkışlandı ve Fenerbahçeli oyunculara tepkiler sürdü.

Fenerbahçeli taraftarların istifa çağrısına Ali Koç’tan yanıt - Sayfa 4

ALİ KOÇ'TAN ALKIŞLI YANIT 
Adana Demirspor maçında Fenerbahçe'nin 2-1 geriye düşmesinin ardından taraftarların bir bölümü "Ali Koç istifa" diye bağırdı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, hemen önünde yer alan taraftarların istifa diye bağırmasının ardından onları alkışlayarak tepki gösterdi.