Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Fenerbahçe'den sosyal medyada TFF'ye flaş gönderme!

Fenerbahçe, Halit Deringör'ü anan TFF'ye 28 şampiyonlukla ilgili başvurusunu hatırlatarak yanıt verdi. Sarı lacivertliler "TFF'yi tarihine sahip çıkmaya bir kez daha davet ediyoruz" denildi.

Abone ol
Abone ol 14 Mart 2022 14:15

Fenerbahçe, Halit Deringör'ü anan TFF'ye 28 şampiyonlukla ilgili başvurusunu hatırlatarak yanıt verdi. Sarı lacivertliler "TFF'yi tarihine sahip çıkmaya bir kez daha davet ediyoruz" denildi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Fenerbahçe arasındaki buzlar erimiyor. TFF, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un hakemler hakkında yaptığı açıklamaya 24 saat geçmeden yanıt vermişti. TFF'nin sosyal medya paylaşımına bu kez Fenerbahçe'den anında cevap geldi.

 

TFF, Halit Deringör'ü andı

TFF sosyal medya hesabından yapılan açıklamada "A Millî Takımımızın eski oyuncularından Halit Deringör'ü, vefatının 4. yılında saygı ve rahmetle anıyoruz" denildi.

Fenerbahçe'den yanıt

Fenerbahçe, TFF'nin sosyal medya mesajını alıntılayarak şu açıklamayı yaptı: "Sadece A Milli Takımımızın eski oyuncusu değil; 28 şampiyonluğumuzun 5’inde, 4’ü Milli Küme, 1’i Türkiye Futbol Birinciliği olmak üzere büyük emeği olan Halit Deringör’ü saygı ile anıyor; Futbol Federasyonumuzu tarihine sahip çıkmaya bir kez daha davet ediyoruz!"

28 şampiyonluk başvurusu hâlâ yanıtlanmadı

Sarı lacivertliler, 6 Mart'ta yaptığı açıklamada 28 şampiyonluk başvurusuyla ilgili TFF'ye çağrıda bulunmuştu. Açıklamada, Fenerbahçe'nin TFF'ye yaptığı başvurunun 1 yıldır yanıtlanmadığı belirtilerek "TFF’nin vereceği bu karar, aynı zamanda 1923 yılında kurulmuş olan kendi tarihine, Türk futbolunun tarihine ve Cumhuriyet tarihimize sahip çıkmak anlamına gelmektedir. Her ne şartta olursa olsun, gündem ve puan durumundan bağımsız olarak haklı davamızın takipçisi olmaya ve bizimle birlikte şampiyonlukları tescil edilmeyen kulüplerin de bayraktarlığını yapmaya devam edeceğiz. Türk futbol tarihi, Türkiye Cumhuriyet tarihidir ve 1959 yılından ibaret değildir" denilmişti.

Yorumlar