Anasayfa /  Foto Galeri

Fenerbahçe'de yeni sezonda teknik direktör için tarih verildi!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gündeme dair flaş açıklamalarda bulundu. Yaklaşık 3 aylık teknik direktör arayışının ardından 8 haftalığına Tahir Karapınar'la anlaşılmasıyla ilgili konuşan Koç, yeni teknik direktör için aklındaki tarihi de verdi..

Fenerbahçe'de yeni sezonda teknik direktör için tarih verildi! - Sayfa 1

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, FB TV canlı yayınında konuştu. Ersun Yanal'dan boşalan teknik direktörlük koltuğu için yaklaşık 3 ay süren yeni hoca arayışlarına değinen Koç, flaş itiraflarda bulundu..

Süper Lig'de corona virüsü (Covid-19) arası öncesi işlerin kötü gittiği ve üst üste puan kayıplarla şampiyonluk yarışından uzaklaşan Fenerbahçe, Ersun Yanal ile yolları ayırmış ve uzunca bir süre teknik direktörsüz kalmıştı.

Fenerbahçe'de yeni sezonda teknik direktör için tarih verildi! - Sayfa 2

KARAPINAR İLE DEVAM 
Bu süreçte ince eleyip sık dokuyan sarı lacivertlilerde yönetimi kalan 8 haftada yola Emre Belözoğlu'nun önerisiyle Altyapı Koordinatörü olarak göreve getirilen Tahir Karapınar ile yola devam etme kararı alınca camiada yeni hoca için meraklı bekleyiş devam etti

Fenerbahçe'de yeni sezonda teknik direktör için tarih verildi! - Sayfa 3

ADRESİ VERDİ 
Aradan geçen sürede takımın başına getirilecek ismi belirleyemeyen sarı lacivertlilerde, başkan Ali Koç yeni teknik adama dair açıklamalarda bulunurken yeni teknik direktör için de adresi vermiş oldu.

BİR HOCAYLA ANLAŞMAK ÜZEREYDİK, EURO 2020 ERTELENİNCE GÖRÜŞMELERİ SONLANDIRDIK " 
Koç, yaptığı açıklamada, "Hoca konusu çok gündeme geldi, çok tenkit edenler oldu. Görüşmeler yaptık, 1 hocayı çok arzuladık, kimyamız uydu, iyi inceledi takımı ama EURO 2020'nin ertelenmesi sebebiyle görüşmeleri sonlandırdık. Neredeyse anlaşmak üzereydik. Geldiğimiz noktada aklımıza yatan hoca profili, ne yazık ki sezon sonunda gelebiliyor. Fenerbahçelilerin içi rahat olsun. Gerek Marco'nun dönmesi, Emre'nin yeni pozisyonu, Tahir hoca... Yeni bir planlamamız var. Bunları açıklayacağız. Enteresan transfer hamlelerimiz var onu söyleyeyim." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'de yeni sezonda teknik direktör için tarih verildi! - Sayfa 4

RAFA KALKTI 
Koç'un anlaşma aşamasında olduklarını açıkladığı isim Hırvat teknik adam Zlatko Dalic idi. Ancak şampiyona ertelenince Dalic ismi rafa kalktı.