Anasayfa /  Foto Galeri

Fenerbahçe'de yeni hoca gelişmesi! Süpriz isim...

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Trabzonspor deplasmanına çıktı. Sarı-lacivertlilerde teknik direktör Ersun Yanal takımın başında son maçına çıktı. Maç sonunda Fenerbahçe ikinci başkanı Semih Özsoy, an itibarıyla teknik direktör arayışlarının başladığını duyurmuştu. Özsoy, ayrıca akıllarında birkaç ismin olduğunu açıklamıştı. Peki Fenerbahçe'nin görüşme sağladığı teknik adamlar kim? İşte hedefteki isimler...

Fenerbahçe'de yeni hoca gelişmesi! Süpriz isim... - Sayfa 1

Peki Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü kim olacak? İşte detaylar...

Fenerbahçe'de yeni hoca gelişmesi! Süpriz isim... - Sayfa 2

Fenerbahçe Asbaşkanı Semih Özsoy, 2-1 kaybedilen Trabzonspor maçı sonrası, "Fenerbahçe'nin yeni teknik direktör arayışı bugünden itibaren başlamıştır. Kendi aramızda toplantı yapacağız, kafamızda, aklımızda, kalbimizde olanlar var." açıklamasını yapmıştı. Semih Özsoy, "Denizlispor maçına yetişmez sanırım?" şeklindeki soruya "Burası Fenerbahçe" cevabını vermişti.

Fenerbahçe'de yeni hoca gelişmesi! Süpriz isim... - Sayfa 3

Bu ifadeler sonrası gözler Fenerbahçe'nin başına geçecek isme çevrilirken Ali Koç ve yönetimi yeni teknik direktör konusunda mesaiye başladı.

Sarı lacivertli ekipte gündeme Emre Belözoğlu ile birlikte eski futbolcular Volkan Demirel ve Tuncay Şanlı'ya devredilmesi geldi. Ancak yönetim bu konuda kesin kararını vermiş değil.

Fenerbahçe'de yeni hoca gelişmesi! Süpriz isim... - Sayfa 4

Son iki sezonda sistemin oturmadığını düşünen idareciler bir yandan da Alman ekolünü düşünüyor. Buradaki amaç bir an evvel yeni teknik direktör ile anlaşıp en azından ligin kalan haftaları ve bir sonraki sezon için yapıyı oluşturmak.