Anasayfa /  Foto Galeri

Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın yerine gelecek teknik direktör belli oldu

Spor Toto Süper Lig'de 2-2 sona eren Beşiktaş derbisinin ardından Fenerbahçe'de hem yönetim hem de Vitor Pereira istifaya davet edildi. Olağanüstü toplantının ardından Portekizli hoca ile yolların ayrılması kararı alındı. Pereira'nın yerine gelecek teknik direktör belli oldu.

Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın yerine gelecek teknik direktör belli oldu - Sayfa 1

OYUNCU TERCİHLERİ ELEŞTİRİLİYOR 
Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe iki kez öne geçtiği derbide üstünlüğünü koruyamadı ve Beşiktaş'la 2-2 berabere kaldı. Oyuncu tercihleriyle haftalardır eleştirilen ve koltuğu sallanan teknik direktör Vitor Pereira ve yönetime 90 dakikanın ardından büyük tepki vardı.

Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın yerine gelecek teknik direktör belli oldu - Sayfa 2

BAŞKAN ALİ KOÇ İSTİFAYA DAVET EDİLDİ 
Maçın ardından taraftarlar Başkan Ali Koç’u istifaya davet ederken, Aziz Yıldırım tezahüratlarında bulundu. Bir süre protestolarına devam eden taraftarlar olaysız şekilde dağıldı.

Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın yerine gelecek teknik direktör belli oldu - Sayfa 3

OLAĞANÜSTÜ TOPLANTI KARARI
Beşiktaş derbisi sonrası Fenerbahçe yönetimi olağanüstü toplantı kararı aldı. Sarı-lacivertli idareciler dev maçın ardından bir araya geldi.

Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın yerine gelecek teknik direktör belli oldu - Sayfa 4

YOLLAR AYRILIYOR 
Toplantıda Vitor Pereira ile yolların ayrılması kararı alındı. Özellikle derbide sahaya çıkardığı ilk 11 nedeniyle eleştirilere hedef olan Portekizli hocanın, lider Trabzonspor'la aradaki puan farkının 14'e çıkmasının ardından bileti kesildi.