Anasayfa /  Foto Galeri

Fenerbahçe'de transfer bombası! 3 yıldız isimle anlaşma sağlandı

Şampiyonluk yarışında Beşiktaş ve Galatasaray ile amansız yarış içine giren Fenerbahçe bir yandan da transfer harekatını hızlı bir şekilde sürdürüyor. Dorukhan Toköz, Vedat Muriç ve Olivier Giroud ile anlaşma sağlandı. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe'de transfer bombası! 3 yıldız isimle anlaşma sağlandı - Sayfa 1

Erol Bulut’un istifası sonrası teknik direktörlük için dünya çapında iki isim ile görüşme yapan Başkan Ali Koç ve yönetim kurulu bu konudaki son kararını verdi. (Ajansspor)

Fenerbahçe'de transfer bombası! 3 yıldız isimle anlaşma sağlandı - Sayfa 2

Wenger ve Löw ile görüşüldü

Başkan Ali Koç önce Arsene Wenger ile bir araya geldi. Sözleşme detaylarına kadar her şey masaya yatırılırken bir yandan da Alman Milli takımını bırakacağını açıklayan Löw ile de detaylı görüşmeler yapıldı. Her iki hocadan da olumlu yanıt alan Ali Koç’u, Emre Belözoğlu’nun gösterdiği saha içi performansı çok etkiledi ve iki isimden vazgeçmesine sebep oldu. Yönetim sezon sonu Emre Belözoğlu ile 3 senelik bir anlaşmaya imza atacak.

Fenerbahçe'de transfer bombası! 3 yıldız isimle anlaşma sağlandı - Sayfa 3

Ozan Tufan’a 16 milyon Euro

Fenerbahçe’nin futboldaki çıkışı sürerken bir yandan da oynadığı futbol ile birçok dev kulübün transfer listesine giren isimler için teklifler kulübe resmi olarak gelmeye başladı. Ozan Tufan için serbest kalma bedeli 20 milyon Euro belirlendi. Futbolcu için Crystal Palace kulübünden 16 milyon Euro resmi teklif geldi. Görüşmeler sürüyor.

Fenerbahçe'de transfer bombası! 3 yıldız isimle anlaşma sağlandı - Sayfa 4

Attila Szalai için Rusya, Almanya ve İngilizler istekli

Bonservis bedeli 22 milyon olarak belirlenen Szalai için Rusya, Almanya ve İngiltere’den resmi teklifler geldi.