Anasayfa /  Foto Galeri

Fenerbahçe'de tek çare Zico! Hayal gerçekmi oluyor...

Teknik direktör arayışlarını devam ettiren Fenerbahçe'de gündeme son olarak takımı yakından tanıyan Zico dahil oldu. Roger Schmidt ise verdiği cevapla yönetimi şok etti.

Fenerbahçe'de tek çare Zico! Hayal gerçekmi oluyor... - Sayfa 1

Ersun Yanal’ın yerine gelecek ismi belirleyemeyen Sarı-Lacivertliler’de başkan vekili Semih Özsoy, “Ligi bilen hoca getireceğiz” dedi. Gözler; başta Lucescu olmak üzere Erol Bulut, Tayfun Korkut ve Zico-Alex ikilisine çevrildi.

Fenerbahçe'de tek çare Zico! Hayal gerçekmi oluyor... - Sayfa 2

İlk aday Erol Bulut

Önce Yeni Malatya, ardından Aytemiz Alanyaspor... Erol Bulut, teknik direktör olarak sadece iki takım çalıştırdı ama ikisinde de son derece başarılı oldu. Bu sezon Alanya ile zirve yarışı yapan, Türkiye Kupası’nda final yolunda önemli bir adım atan Bulut, Fenerbahçe’nin listesinde ilk sırada.

Fenerbahçe'de tek çare Zico! Hayal gerçekmi oluyor... - Sayfa 3

Ancak Sarı- Lacivertliler, henüz başarılı teknik adam için girişimde bulunmadı. Ali Koç, önce Alanya Başkanı Hasan Çavuşoğlu ile görüşecek. Çavuşoğlu onay verirse, Bulut ile masaya oturulacak.

Fenerbahçe'de tek çare Zico! Hayal gerçekmi oluyor... - Sayfa 4

Zico&Alex gönüllerde!

Semih Özsoy, teknik direktör adaylarıyla ilgili olarak, “Aklımızda, gönlümüzde olanlar var” demişti. Zico&Alex ikilisi yönetim için ciddi bir alternatifken, taraftarların ise gerçek anlamda gönlünde olan isimler konumunda.