Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Fenerbahçe'de sezon sonuna kadar İsmail Kartal dönemi

Vitor Pereira'yla yollarını ayırdıktan sonra teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe yönetimi İsmail Kartal isminde karar kıldı. Deneyimli çalıştırıcı sezon sonuna kadar Sarı-Lacivertliler'in başında olacak.

Abone ol
Abone ol 21 Aralık 2021 18:28

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktör İsmail Kartal oldu... SuperHaber'in edindiği bilgiye göre; Vitor Pereira'yla yollarını ayıran Sarı-Lacivertliler, deneyimli çalıştırıcıyla sezon sonuna kadar anlaşmaya vardı. Resmi açıklama kısa süre içinde yapılacak...

Süper Lig'de son olarak Konyaspor'u çalıştıran 60 yaşındaki İsmail Kartal, Yeşil-Beyazlılar'ın başında Fenerbahçe'yi Kadıköy'de 0-2 mağlup etmişti.

1983-1993 yılları arasında formasını giydiği Sarı-Lacivertli kulübün ikonik futbolcuları arasında yer alan İsmail Kartal, teknik direktörlük kariyerinde de Fenerbahçe'de iz bırakmış bir isim...

2010-14 yılları arasında Fenerbahçe teknik ekibinde yer alan Kartal, Ağustos 2014'te teknik direktörlüğe getirilmiş ve sezonu tamamlamayı başarmıştı. Fenerbahçe'ye TFF Süper Kupa kazandıran başarılı çalıştırıcı, son bir sezondur takım çalıştırmıyordu.

VİTOR PEREİRA SONRA 2. KARTAL DÖNEMİ
Sezona 2. Vitor Pereira dönemiyle başlayan Fenerbahçe, üst üste gelen kötü sonuçların ardından Portekizli çalıştırıcının görevine son vermişti. Pereira sonrası Kenan Koçak ve Slaven Bilic isimleri Sarı-Lacivertli kulüple anılsa da Başkan Ali Koç ve yönetim kurulu İsmail Kartal isminde karar kıldı.

F.Bahçe yönetimiyle "para pul" konuşmayan İsmail Kartal, ekibiyle birlikte ligin 2. yarısından itibaren sezonu tamamlayacak. Kartal'ın hedefi UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde ve Ziraat Türkiye Kupası'nda başarı olacak.

Etiketler İsmail Kartal
Yorumlar