Anasayfa /  Foto Galeri

Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi! Takasla gidiyor...

Fenerbahçe, lige verilen ara ile başlayan transfer döneminde Alanyaspor'un yıldızı Welinton'a gözünü dikerken Alper Potuk'u takasta önerecek.Sarı lacivertli takımda son dakika transfer gelişmesi yaşandı.

Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi! Takasla gidiyor... - Sayfa 1

Geçtiğimiz sezonlarda büyük bir çöküş içine giren Ozan Tufan’ı 6 aylığına Aytemiz Alanyaspor’a kiralayarak yeniden kazanan Fenerbahçe yönetimi bu yöntemi başka bir oyuncusuna daha uygulamaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi! Takasla gidiyor... - Sayfa 2

Zanka ve Adil Rami transferlerine rağmen stoperde sıkıntı yaşayan, sol bekte ise Hasan Ali'nin yanına takviye yapmayı planlayan Fenerbahce'de devre arası transferinde sol bek ve stoper transferine kesin gözüyle bakılıyor.

Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi! Takasla gidiyor... - Sayfa 3

Bu doğrultuda gündemine bir çok futbolcu gelen sarı lacivertliler gözünü iç pazara çevirdi. Kadrosuna Süper Lig'i yakından tanıyan bir ismi katarak, uyum sorunu sıkıntısını ortadan kaldırmak isteyen sarı lacivertliler, Aytemiz Alanyaspor'un Brezilyalı stoperi Welinton’a talip oldu.

Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmesi! Takasla gidiyor... - Sayfa 4

Fenerbahçe 30 yaşındaki Brezilyalı stoperin transferinde ise takas formulünü kullanmayı planlıyor. Fenerbahçe, Welinton'a karşı Alper’i takas vermeyi planlıyor.