Anasayfa /  Foto Galeri

Fenerbahçe'de flaş ayrılık ve emeklilik kararı... İşte gidecek isimler...

Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut'un ayrılmasından sonra Emre Belözoğlu göreve gelmişti. Sarı lacivertlilerde gelecek sezon için ilk hamle Erdinç Sözer'le geldi. Tam bir dönüşüm yaşanacak Süper Lig devinde Haziran ayında beklentileri karşılayamayan bazı isimlerle yolların ayrılması planlanıyor.

Fenerbahçe'de flaş ayrılık ve emeklilik kararı... İşte gidecek isimler... - Sayfa 1

DÖNÜŞÜM EMRE'YLE BAŞLADI 

Yaz transfer döneminden bu yana yaptığı 22 transfer ile şampiyonluğun en büyük favorisi olan Fenerbahçe'de sürpriz kayıplar işi zorlaştırdı. Kötü gidişatın ardından sarı lacivertli yönetim teknik direktör Erol Bulut ile yolları ayırıp göreve Emre Belözoğlu'nu getirmişti.

Fenerbahçe'de flaş ayrılık ve emeklilik kararı... İşte gidecek isimler... - Sayfa 2

2. HAMLE SÖZER 

Geçtiğimiz günlerde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Belözoğlu, yardımcı antrenör görevine yurt dışından bir isim geleceğini açıklamıştı. Fenerbahçe uzun yıllar Bundesliga'da görev yapan Erdinç Sözer'in ekibe katıldığını duyurdu. Böylelikle yeni sezon için fitil ateşlenmiş oldu.

Fenerbahçe'de flaş ayrılık ve emeklilik kararı... İşte gidecek isimler... - Sayfa 3

BİRÇOK İSİM GİDİYOR 

Takvim'in haberine göre sezon başından bu yana Süper Lig'de yaptığı 22 transferle takımın çehresini değiştiren Fenerbahçe bir türlü istenen performansı elde edemedi. Bu durum yönetimi de oldukça rahatsız ederken sezon sonu birçok isimle yollar ayrılıyor.

Fenerbahçe'de flaş ayrılık ve emeklilik kararı... İşte gidecek isimler... - Sayfa 4

AYRILACAK İSİMLER İÇİN KARAR BELÖZOĞLU'DA 

Fenerbahçe, sezonun bitimiyle birlikte yeniden yapılanma için operasyon yapacak. Beklentilerin altında kalan bazı isimlerle yolların ayrılacağı ve bunun kararını da Sportif direktör ve takımın teknik sorumlusu Emre Belözoğlu'nun vereceği bildirildi.