Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Fenerbahçe'de Erol Bulut devri resmen kapandı!

Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut'un görevine son verildi.

Abone ol
Abone ol 25 Mart 2021 18:38

Yeni sezona transfer şampiyonu olarak giren Fenerbahçe, sahada büyük hayal kırıklığı yaşadı. Teknik direktör Erol Bulut'un takıma oynattığı vasat futbol, iç sahada gelen mağlubiyetler ve derbilerde ortaya konulan silik performans sonucunda sarı-lacivertliler, zirve yarışında lider Beşiktaş'ın 5 puan gerisinde kaldı. Genç çalıştırıcının takımın kötü performansı karşısında hiçbir aksiyon almaması sonunu getirdi. Fenerbahçe, Erol Bulut ile yollarını ayırdığını resmen açıkladı. Süper Lig'in geri kalan haftalarında Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu, sarı-lacivertlilerin teknik sorumlusu olarak görev yapacak

 İŞTE YAPILAN AÇIKLAMA
2020-21 sezonu itibariyle Futbol Takımımızın Teknik Direktörlük görevini yürüten Sayın Erol Bulut ile yollarımız bugün itibarıyla karşılıklı anlaşarak ayrılmıştır. Fenerbahçe'mizin çatısı altında bugüne dek verdiği hizmetler için Erol Bulut'a teşekkür ediyor; kariyerinin geri kalanında başarılar diliyoruz. Sezonun geri kalan haftalarında, Yönetim Kurulumuzun almış olduğu kararla, Sportif Direktörümüz Emre Belözoğlu futbol takımımızın teknik sorumlusu olarak görev yapacaktır. Süper Lig'de mücadelesini Emre Belözoğlu'nun yönetiminde sürdürecek olan takımımıza başarılar diliyoruz.

Son Dakika: Fenerbahçe Erol Bulut ile yollarını ayırdı

Yorumlar