Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Fenerbahçe'de Diego Perotti müjdesi!

Sağlık ekibinin uyguladığı tedaviye çok hızlı ve olumlu yanıt veren Diego Perotti'nin 2 Kasım'da Antalya'da kadroda yer alması bekleniyor.

Abone ol
Abone ol 21 Ekim 2020 15:00

Sağlık ekibinin uyguladığı tedaviye çok hızlı ve olumlu yanıt veren Diego Perotti'nin 2 Kasım'da Antalya'da kadroda yer alması bekleniyor.

adrosunu birbirinden flaş transferlerle güçlendiren Fenerbahçe'de yılın en önemli transferlerinden biri olarak kabul edilen Diego Perotti de takma katılmak için gün sayıyor. Yaklaşık 10 gündür Samandıra'da düz koşular yapan Perotti yapılacak bir dizi testlerden sonra takıma katılacak. Önce antrenmanların ilk 15-20 dakikalık bölümlerinde arkadaşlarıyla birlikte çalışacak olan Arjantinli yıldız bir hafta içinde de tam kapasiteyle antrenmanlarda yer alacak.

iYi HiSSEDiYOR

Perotti'nin kendisini çok iyi hissettiğini belirtmesine rağmen sağlık ekibi sıfır riskle hareket edip oyuncunun her iki ayağındaki kas yapısını inceleyecek testlere başladığı öğrenildi. Önce izoteknik ve kuvvet testi yapılan futbolcunun bacaklarındaki kuvvet asimetreleri ölçüldü. Bu sayede sakatlık bulunan ayakla diğer ayağın arasındaki farkın saptandığı, ardından oyuncunun kas yapısını tam anlamıyla belirleyecek testlere geçileceği belirtildi.


DENENECEK

Perotti'nin 2 Kasım'da Antalya deplasmanına götürülmesi maçın gidişatına göre kısa da olsa süre alması bekleniyor. F.Bahçeli taraftarlar, yıldız oyuncuyu tam kapasiteyle ise kasım ayı ortasında verilecek milli aradan sonra sahada görebilecekler.

 

Yorumlar