Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Zenit Fenerbahçe maçı hangi kanalda, saat kaçta? (Muhtemel 11'ler)

Heyecan dorukta Fenerbahçe taraftarı merakla Zenit - Fenerbahçe maçını bekliyor. Kadıköy’de 1-0 kazanıp, avantaj yakalayan Fenerbahçe, bugün Rusya’da işi bitirmek için sahaya çıkıyor. Sarı-Lacivertliler, Zenit karşısında soğukkanlı bir oyun ve bulunacak sürpriz golle son UEFA’da son 16’ya kalmayı hedefliyor. Peki, Zenit - Fenerbahçe maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Abone ol
Abone ol 21 Şubat 2019 18:20

Spor Toto Süper Lig'de sıkıntılı bir dönem geçiren ancak Avrupa Ligi'nde yoluna devam eden Fenerbahçe, son 16 için Zenit karşısında. İlk maçı 1-0 kazanan temsilcimizin hedefi Rusya deplasmanından da istediğini alarak adını bir üst tura yazdırmak. Micheal Oliver'ın yöneteceği karşılaşmanın başlama saati 20.55. 

Zorlu karşılaşmada Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, UEFA listesine alamadığı için Roberto Soldado, Mehmet Ekici ve Nabil Dirar'ın yanı sıra yeni transferler Serdar Aziz ve Miha Zajc'tan faydalanamıyor. Ayrıca Valbuena ve Benzia da maç kadrosunda yok. Temsilcimizde bir diğer eksik de sarı kart cezalısı Maurico Isla. 

ZENIT - FENERBAHÇE

STAT: St. Petersburg

HAKEM: Michael Oliver 

YAYIN: beIN SPORTS1

SAAT: 20.55

ZENIT: Lunev, Anyukov, Ivanovic, Rakitskiy, Nabiullin, Hernani, Krabevitter, Barrios, Azmoun, Dyzuba, Druissi

TEKNİK DİREKTÖR: Semak

FENERBAHÇE: Harun, Şener, Skrtel, Sadık, Hasan Ali, Jailson, Mehmet Topal, Victor Moses, Eljif, Alper, Ayew

T6EKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal


Yorumlar