Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Yeni MHK başkanını açıkladı! Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy'dan flash açıklamalar...

Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy, NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında önemli açıklamalarda bulunuyor. Semih Özsoy, Merkez Hakem Kurulu başkanlığına Yusuf Namoğlu'nun yerine Kuddusi Müftüoğlu'nun getirileceğini iddia etti.

Abone ol
Abone ol 12 Şubat 2019 13:37

Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy, NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında önemli açıklamalarda bulunuyor. Semih Özsoy, Merkez Hakem Kurulu başkanlığına Yusuf Namoğlu'nun yerine Kuddusi Müftüoğlu'nun getirileceğini iddia etti.

İşte Semih Özsoy'un açıklamaları...

"Başlangıcı itibarıyla da geldiğimiz yer itibarıyla da zor bir süreç. Camianın büyüklüğüyle, el birliğiyle bunları atlatacağız. Hem içeride hem dışarıda mücadele ediyoruz. İçeride borçların yapılandırılması bizim belimizi büken durumlardan biri. Kolay olmayacağını biliyorduk ancak bu kadarını beklemiyorduk. İçeride faktoring şirketlerine olan borçlar bizi zorluyor. Gayrimenkullerin, devlet ile olan kısımlarıyla ilgili olarak çok büyük yol kat edildi. Sonuçlarını inşallah göreceğiz ama bugünden yarına olmaz.

FENERBAHÇE TARAFTARI DERTLİ, YANGINA KÖRÜKLE GİTMEK İSTEMİYORUZ

Futboldaki başarısızlık da bazı süreçleri etkiliyor, inşallah atlatacağız. Ben de taraftar olsam bizi eleştirirdim, benim çocuklarım da beni eleştiriyor ama bizim bir söylem tarzımız var. Bizim iki yüzümüz yok. Galibiyetimiz de aynı, mağlubiyette de aynı konuşuyoruz. İçimiz acıyor mağlubiyetten sonra. Fenerbahçeli yorgun, bıkkın, dertli... Zaten bir ateşe bakıyorlar patlamak için ama biz yangına körükle gitmek istemiyoruz.

MASAYA ELİMİZİ VURMUYORSAK, HER ŞEYİ KABUL EDECEK DEĞİLİZ

Biz artık her deplasmana gidiyoruz. 10-12 yöneticiyle oralardayız. Trabzon dahil birçok deplasmana gittik. Taraftarlarımız da artık deplasmanlarda rahat bilet bulup, şehirlerde rahat gezebiliyorlar. Taraftarımız deplasmana gidince sıkıntı yaşardı, artık gittiğimiz yerde saygı görüyorlar. Kavga etmeden de mücadele edilebilir. Masaya elimizi vurmuyorsak, her şeyi kabul edeceğiz anlamı çıkmaz.

COCU VE AYKUT KOCAMAN AÇIKLAMASI

Biz İngiltere'de gıpta ile baktığımız şeyi şu anda Fenerbahçe'de yaşıyoruz. Futbol takımının aldığı sonuçlar ortada ancak her maçımızı 35-40 bin kişiye oynuyoruz. Ali Koç, stattan fotoğraf çektirmekten çıkamıyor. Biz gücümüzü buradan alıyoruz. Performans olarak bizi yanıltan futbolcular oldu. Cocu'yu getirirken Barcelona Başkanı ile yaptığımız toplantıda son kalan iki hocadan biriydi. Belki de Barcelona'ya gidecekti ama bizimle uyuşmadı. Aykut Kocaman ile ilgili o günkü kararımızın doğru olduğunu düşünüyorum. Takımda bir kan değişikliğine gidilmesi gerektiğini düşündük.

BİZİM DÜDÜKLE İŞİMİZ YOK, HEDEFİMİZ O DÜDÜĞÜ TESLİM EDENLER

Teknolojiyi bomba yapmaya da kullanabilirsiniz, ilaç bulmaya da ama burada anladığım kadarıyla VAR'ı biraz daha kendi menfaatleri için kullanıyorlar. Bir düdük gelir, bir düdük gider. Düdükle işimiz yok. Sistemi sorgulamak lazım. Biz bağırmıyoruz ama sessizliğimiz acizlik olarak algılanmamalı. Fenerbahçe'nin hedefi o düdüğü teslim edenler ve onları oraya getirenlerdir. Kulüpler Birliği açıklamasının ne kadar doğru olduğunu gördük. Düdük astıranların o günden sonra aleyhine düdük çalınmadı. Düdüğü astıracaksın, içerideki adamına iş yaptıracaksın ve hata görmeyeceksin. Fenerbahçe'yi sistemin dışına atmak isteyen bir yapı var ama bunu düşünenler boşa kürek çeker.

YUSUF NAMOĞLU GİDİCİ, YERİNE KUDDUSİ MÜFTÜOĞLU'NU ISITMAYA BAŞLADILAR

Malatya maçında Hasan Ali'ye verilen sarı kart, ceza alsın diye kovalanan ve bu yüzden verilen kart. Mehmet Topal'ın Göztepe maçında gördüğü kart da öyle. Tolgay'ın ikinci sarısı herhalde otobüste verilmiştir. MHK'nin gitmesi bizi kesmez, şimdiden anladığımız kadarıyla Yusuf Namoğlu gidici, o tablo ortada. Bize mal etmesinler. Yerine getirecekleri insanı ısıtmaya başlamışlar. Adı geçiyor: Kuddusi Müftüoğlu.

BİZ FEDERASYONDAKİ FENERBAHÇELİLERE 'TRANSFER GÖRÜŞMESİNE GİRİN' DEMİYORUZ

Bizim işimiz TFF ile, bizim derdimiz TFF ile. Kimle konuşursak herkes "Yıldırım Demirören TFF'ye bakmıyor, başkası bakıyor" diyor. O zaman TFF'ye bakan birisi gelsin. Demirören, TFF'ye bakıyorsa ve biz bunu yanlış biliyorsak o zaman durum daha da vahim. Biz yapının ve sistemin değişmesini istiyoruz. 'Federasyonda Fenerbahçeliler yok mu?' diye kızıyorlar bize. Var. Servet Yardımcı ve Nihat Abi var. Ama onlar da bizim gibi doğru yaparak yanlış yapıyorlar. Biz onlara demiyoruz ki transfer görüşmesine girin! Biz Fenerbahçe'yi TFF'deki Cengiz Zülfikaroğlu'na, Şeref Yalçın'a yedirmeyiz. Bu kadar netiz, duruşumuz bu.

AHMET ÇAKAR VE ERMAN TOROĞLU, ÇİĞ YEMEDİKLERİ İÇİN KARINLARI AĞRIMIYOR

Hakemler her şeyi gösteriyor. Siz adamın gözünün içine bakarsanız küfür ettiğini görürsünüz. İki tane küfür edeni de bakmazsanız görmezsiniz. Bunlar bizi ürkütüyor. Şimdi de Victor Moses ısıtılıyor. 2-3 maça ceza sınırına gelir o da! Seversiniz, sevmezsiniz ama eski hakemler var (Ahmet Çakar, Erman Toroğlu), üslubunu seversiniz, sevmezsiniz ama bu isimler, hakemlik dönemlerinde çiğ yemedikleri için karınları ağırmıyor. O isimler göreve gelsin demiyoruz ama bizim şu anda istediğimiz de budur. Bu çalınan düdükler öyle sıradan düdükler değil. Bu böyle gitmez. İnanın Anadolu'dan bir daha şampiyon çıkmaz."


Yorumlar