Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Valbuena Fenerbahçe'de kalacak mı?

Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Mathieu Valbuena, ''Gelen teklifler olacak mı göreceğiz. Fenerbahçe'de de kalabilirim. Bu olasılık hala geçerliliğini koruyor.'' dedi.

Abone ol
Abone ol 20 Mart 2019 19:25

Fenerbahçe'nin Fransız futbolcusu Mathieu Valbuena, sarı-lacivertli kulüpteki geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

beinsports'a konuşan Mathieu Valbuena "Fenerbahçe ile devam eden bir sözleşmem var. Şu anda bu kulüp gerçekten benim için ilk sırada. Fakat işlerin nasıl gelişeceğini bilmiyorum, beklemedeyim. Açıkçası Türkiye'de işlerin nasıl gelişeceğini kestirmek zor. Çünkü kulüp zorlu bir sezon geçiriyor ve sezon sonunda birçok oyuncu serbest kalacak. Sezon sonunda birçok oyuncu durumunu öğrenecek. Ancak benden memnun olan insanlar var. Bildiğiniz gibi bu durumlarda finansal sebepler ve kişisel tercihler de önemli rol oynuyor. Şimdilik bekliyorum ve buradaki pozisyonumu korumaya bakıyorum. Neler olacağını göreceğiz. Fransa'da oynamak önceliğim değil. Böyle bir arzum yok.'' dedi.

''Fenerbahçe'de de kalabilirim''

''Futbolda 4 ay sonrasını konuşmak pek mümkün değil.'' diyen Valbuena, ''Gelen teklifler olacak mı göreceğiz. Fenerbahçe'de de kalabilirim. Bu olasılık hala geçerliliğini koruyor. Ancak şu anda, içinde bulunduğumuz zorlu sezona odaklandım. Çünkü 8 maçımız kaldı. Sonrasında her şey daha hızlı gelişecek ve önceliğim bu konu olacak.'' ifadelerini kullandı.

''Bordeaux ile ismimin anılması doğal''

Fransa'ya dönüp dönmeyeceği merak edilen Fransız yıldız, ''Bordeaux ile ismimin anılması doğal. Oranın altyapısında yetiştim ve orada bulunmaktan memnuniyet duyuyorum. Açıkçası şu anda söylenecek bir şey yok" ifadelerini kullandı.

Sözleşmesi bitiyor

Fenerbahçe'ye 2017 yazında Lyon'dan transfer edilen 34 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi bu sezon sonunda sona eriyor.


Yorumlar