Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Valbuena'dan derbi açıklaması!

Fenerbahçe'nin Ankaragücü ile 1-1 berabere kaldığı mücadelede sonradan oyuna dahil olan Mathieu Valbuena, maçın ardından konuştu. Yıldız futbolcu Galatasaray derbisi için "Galatasaray ile iyi bir maç olacak. Kazanmak istiyoruz. Galatasaray'a karşı uzun yıllardan beri gelen bir üstünlüğümüz var, bunu devam ettirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Abone ol
Abone ol 07 Nisan 2019 22:18

Kazanamadıkları için üzgün olduklarını kaydeden Valbuena, "3 puanı alamadığımız için iyi bir performans gösterdiğimizi söyleyemeyiz. İlk yarı bizim kontrolümüzde geçti ama tehlikeli görüntü sergileyemedik. Devreye geride girdik. Kendi aramızda bazı konuşmalar oldu. Hocamız, benden oyuna hareketlilik katmamı istedi, ben de işimi yaptım. Golü bulduk ama maçı kazanmak isterdik. Bunu başaramadığımız için üzgünüz" dedi.

"BEN HAZIRDIM AMA KARAR HOCAMIZIN"

Sakatlığının ardından sahaya çıkmaya hazır olduğunu ancak Yanal'ın bu kararı almadığını kaydeden Fransız oyuncu, "Ben bu maça da hazırdım ama hocamızın kararı, saygı göstermeliyiz. Hazır olmasaydım, zaten sonradan da giremezdim. kendimi çok iyi hissediyorum ama fizik olarak tam anlamıyla iyi olmak için maç oynamalıyım" ifadelerini kullandı.

"GALATASARAY'A KARŞI ÜSTÜNLÜĞÜMÜZ VAR"

Galatasaray derbisi için de görüşleri sorulan deneyimli oyuncu, "Galatasaray ile iyi bir maç olacak. Kazanmak istiyoruz. Galatasaray'a karşı uzun yıllardan beri gelen bir üstünlüğümüz var, bunu devam ettirmek istiyoruz" cevabını verdi.


Yorumlar