Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

MAÇ SONUCU: Ümraniyespor 1- 0 Fenerbahçe

Ümraniyespor Fenerbahçe maçı ile Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda çeyrek final mücadelesi devam ediyor. Kupada çeyrek finale yükselebilmek için performans gösterecek olan her iki takım, daha önce hazırlık maçında karşılaşmış ve Fenerbahçe bu karşılaşmadan 4-2 galip ayrılmıştı. Fenerbahçe ve Ümraniyespor'un ilk 11'leri belli oldu. Fenerbahçe'de yeni transfer Sadık Çiftpınar, Ersun Yanal'ın tercihi ile ilk 11'deki yerini aldı. Süper Lig'in ikinci yarısı öncesi prova maçı niteliğinde kritik maçın tartışmalı pozisyonları ve canlı anlatımını trhaberler.com farkıyla takip edebilirsiniz...

Abone ol
Abone ol 17 Ocak 2019 22:33

ÜMRANİYESPOR - FENERBAHÇE MAÇI CANLI ANLATIM

ÜMRANİYESPOR 1 - 0 FENERBAHÇE

90'Arda Kardeşler'in son düdüğü ile karşılaşma Ümraniyespor'un 1-0 üstünlüğü ile sona eriyor. Bu müsabakanın rövanşı 24 Ocak Perşembe günü Fenerbahçe'nin sahasında oynanacak.

90'(Ümraniyespor)

Ümraniyespor'un bulduğu 2. golden sonra hakem Arda Kardeşler, VAR tarafından uyarılıyor ve pozisyonu inceleyen Arda Kardeşler, gol öncesinde Emircan Altıntaş'ın Şener Özbayraklı'ya faul yaptığını belirtip golü geçersiz sayıyor.

90'(Fenerbahçe)

Kazanılan serbest vuruşta topun başına Mehmet Ekici geçiyor. Mehmet Ekici'nin ortasını Ümraniyespor savunması uzaklaştırıyor.

90'(Ümraniyespor)

Ümraniyespor yarı alanının ortalarında sağ kanatta Nabil Dirar'a sert müdahalede bulunan Boubacar Diabang, sarı kart görüyor.

90'Karşılaşmanın sonuna en az 6 dakika ilave ediliyor.

90'Martin Skrtel'in orta sahadan gönderdiği uzun pasla ceza sahasının hemen dışında topla buluşan Michael Frey için ofsayt bayrağı kalkıyor.

88'Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Mehmet Ekici geçiyor. Mehmet Ekici'nin ortasını Ümraniyespor savunması kafayla uzaklaştırıyor.

87'Mehmet Ekici'nin pası ile ceza sahası içerisinde sağ çaprazda topla buluşan Michael Frey'in yerden çektiği şut farklı şekilde yandan dışarı çıkıyor.

86'Ümraniyespor, karşılaşmadaki son oyuncu değişikliği hakkını Yasir Subaşı'nın yerine Boubacar Diabang'ı oyuna alarak kullanıyor.

84'Fenerbahçe takımı bu dakikada karşılaşmadaki son oyuncu değişikliği hakkını kullanıyor. Yassine Benzia oyundan çıkarken yerine Mehmet Ekici giriyor.

82'Ümraniyespor'un attığı golde asisti yapan isim Alaaddin Okumuş oluyor.

82'(Ümraniyespor)

GOOOLL!! Ümraniyespor, Yasir Subaşı'nın attığı golle 1-0 öne geçiyor.

80'(Fenerbahçe)

Fenerbahçe, karşılaşmadaki ikinci oyuncu değişikliği hakkını Islam Slimani'nin yerine Michael Frey'i oyuna alarak kullanıyor.

75'Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Levy Madinda geçiyor. Madinda'nın ortası ile ön direkte buluşan Atabey Çiçek'in kafa vuruşu az farkla yandan dışarı çıkıyor.

74'Ümraniyespor, karşılaşmadaki ikinci oyuncu değişikliği hakkını Leandrinho'nun yerine Atabey Çiçek'i oyuna alarak kullanıyor.

71'Yassine Benzia'nın pasına sol kanatta hareketlenen İsmail Köybaşı için ofsayt bayrağı kalkıyor.

67'Sağ kanattan kazanılan serbest vuruşta topun başına Levy Madinda geçiyor. Levy Madinda'nın ortasını Fenerbahçe savunması kafayla uzaklaştırıyor.

63'Yassine Benzia'nın ceza sahası yayının hemen dışından çektiği şut az farkla yandan dışarı çıkıyor.

62'Ümraniyespor, bu dakikada karşılaşmadaki ilk oyuncu değişikliği hakkını kullanıyor. Bahadır Taşdelen oyundan çıkarken yerine Levy Madinda giriyor.

58'Emircan Altıntaş'ın yerden pası ile penaltı noktasına yakın bir bölgede topla buluşan Bahadır Taşdelen'in çektiği şut kaleci Volkan Demirel'de kalıyor.

56'Nabil Dirar'ın pası ile sağ kanatta buluşan Şener Özbayraklı'nın ortasına kimse dokunamıyor ve pozisyonun devamında Ümraniyespor savunması tehlikeyi uzaklaştırıyor.

52'Alaaddin Okumuş'un sağ kanattan yaptığı ortayı Fenerbahçe savunması kafayla uzaklaştırıyor.

50'Yasir Subaşı'nın ceza sahasının hemen dışından sol çaprazdan çektiği şutu kaleci Volkan Demirel kornere çeliyor.

47' Fenerbahçe yarı alanının ilk metrelerinde Timur Temeltaş'e sert müdahalede bulunan Elif Elmas, VAR incelemesi sonrasında kırmızı kart görerek oyundan ihraç ediliyor.

46' İkinci yarı Ümraniyesporlu futbolcuların santra vuruşu ile başlıyor.

45'Arda Kardeşler'in düdüğü ile karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona eriyor.

45'İlk yarının sonuna en az 3 dakika ilave ediliyor.

42'Sağ kanattan kazanılan serbest vuruşta topun başına Mathieu Valbuena geçiyor. Valbuena'nın ortası ile arka direkte buluşan Islam Slimani'nin çektiği şut az farkla üstten dışarı çıkıyor.

41'Hızlı gelişen Fenerbahçe atağında sağ çaprazda topla buluşan Şener Özbayraklı, ceza sahası içerisine girdikten sonra şutunu çekiyor ancak bu şuta kaleci Burak Öğür parmaklarının ucu ile dokunuyor, yan direğe de çarpan top oyun alanına geri dönüyor.

39'Yassine Benzia'nın ceza sahasının hemen içerisinden sağ çaprazdan çektiği şutu çizgi üzerinde Timur Temeltaş uzaklaştırıyor.

38'Yassine Benzia'nın yerden pası ile ceza sahası içerisinde sağ çaprazda topla buluşan Mathieu Valbuena'nın çektiği şutu kaleci Burak Öğür kornere çeliyor.

38' Yassine Benzia'nın pası ile ceza sahası içerisinde sağ çaprazda topla buluşan Mathieu Valbuena'nın çektiği şutu direk dibinde kaleci Burak Öğür kurtarmayı başarıyor.

35'(Ümraniyespor)

Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Bahadır Taşdelen geçiyor. Bahadır Taşdelen'in ortası ile ön direkte buluşan Leandrinho'nun kafa vuruşu az farkla üstten dışarı çıkıyor.

31'Yassine Benzia'nın uzun pası ile ceza sahasının hemen dışında topla buluşan Islam Slimani için ofsayt bayrağı kalkıyor.

27' (Fenerbahçe)

Nabil Dirar'ın sağ kanattan yaptığı orta ile arka direkte buluşan Islam Slimani, topu ağlarla buluşturuyor ancak hakem Arda Kardeşler, bu pozisyonda Islam Slimani'nin Aaron Appindangoye'ye faul yaptığını belirtip golü geçersiz sayıyor.

23' Ümraniyespor yarı alanının ilk metrelerinde hava topu mücadelesinde Merthan Açıl'a faul yapan Islam Slimani, sarı kart görüyor.

22'Timur Temeltaş'ın pası ile ceza sahası içerisinde sol çaprazda topla buluşan Leandrinho'nun çektiği şut az farkla yandan dışarı çıkıyor.

17'(Ümraniyespor)

Leandrinho'nun pası ile Fenerbahçe yarı alanının ilk metrelerinde topla buluşan Andreas Vasilogiannis için ofsayt bayrağı kalkıyor.

14'(Fenerbahçe)

Elif Elmas'ın pası ile ceza sahası yayı içerisinde topla buluşan Islam Slimani'nin çektiği şut kaleci Burak Öğür'de kalıyor.

9'(Ümraniyespor)

Savunmanın uzaklaştırmak istediği topla ceza sahası dışında buluşan Timur Temeltaş'ın çektiği şut farklı şekilde yandan dışarı çıkıyor.

7'(Ümraniyespor)

Ceza sahası içerisinde sağ çaprazda topla buluşan Emircan Altıntaş'ın çektiği şut farklı şekilde yandan dışarı çıkıyor.

4'(Ümraniyespor)

Serkan Göksu'nun pasına sağ kanatta hareketlenen Leandrinho için ofsayt bayrağı kalkıyor.

1'Karşılaşma Fenerbahçeli futbolcuların santra vuruşu ile başlıyor.

İŞTE İLK 11’LER:

Ümraniyespor: Burak, Appindangoye, Alaaddin, Merthan, Yasir, Timur, Vasilogiannis, Bahadır, Emircan, Serkan, Leandrinho

Fenerbahçe: Volkan, Şener, Sadık, Skrtel, İsmail, Jailson, Eljif, Dirar, Benzia, Valbuena, Slimani

VOLKAN DEMİREL 146 GÜN SONRA SAHADA

 Fenerbahçe'de affedilmesinin ardından Volkan Demirel, ilk kez bir resmi maçta Ümraniyespor karşısında forma giyecek. Tecrübeli eldiven, teknik direktör Ersun Yanal tarafından 11’de görevlendirildi.

Fenerbahçe'de daha önce kadro dışı bırakılan ve Süper Lig'in devre arasında özür dileyerek tekrardan takıma katılan Volkan Demirel affedilmesinin ardından ilk kez bir resmi maçta sahaya çıkıyor. Sarı-lacivertli ekipte sakatlıkları bulunan Harun Tekin ve Erten Ersu'nun yokluğunda formayı kapan tecrübeli file bekçisi son olarak Süper Lig'in 3. haftasında Göztepe karşısında oynanan müsabakada oynamıştı.. Demirel, Ümraniyespor maçı ile 146 gün sonra sarı-lacivertli formayı bir resmi müsabakada giymiş oldu.

ÜMRANİYESPOR FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu ilk mücadelesinde Ümraniyespor, Fenerbahçe'yi konuk edecek. 17 Ocak Perşembe günü saat 20.30'da canlı izlenebilecek olan karşılaşma, ATV'den naklen yayınlanacak. Arda Kardeşler'in yöneteceği mücadelede, Samet Çiçek ve Mustafa Savranlar yardımcılıkları üstlenecek.

 Kupaya 5. turdan katılan Fenerbahçe, yine Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'u 1-0 ve 5-2'lik skorlarla saf dışı bırakmıştı. 



Spor Toto 1. Lig'de ilk devreyi averajla 4. sırada tamamlayan Ümraniyespor ise kupada sırasıyla Erzin Belediyespor, Anagold 24Erzincanspor ve 1461 Trabzon'u eleyerek son 16 turuna geldi. 



Eşleşmenin rövanşı 24 Ocak Perşembe günü Kadıköy'de oynanacak.


Yorumlar