Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Soldado : Maça devam etmemek için her şeyi yaptılar!

Fenerbahçe'nin İspanyol golcüsü Roberto Soldado, dün oynanan derbi maçta çıkan olaylarla ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Abone ol
Abone ol 20 Nisan 2018 11:22

Fenerbahçe'nin İspanyol yıldızı Roberto Soldado, dün akşam oynanan ve olaylar sonrası tatil edilen Beşiktaş maçı ile ilgili Beşiktaşlıları kızdıracak açıklamalarda bulundu.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın Kadıköy'de karşılaştığı olaylı karşılaşma tatil edildi.

Bu maç ile ilgili, sarı lacivertlilerin İspanyol futbolcusu Roberto Soldado, Beşiktaş maçı ile ilgili flaş açıklama yaptı.

Soldado, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:




Dun yasananlardan dolayi cok uzgunum. Biz baska statlardan bundan daha kotu durumlar yasadik. Ama hicbir zaman Turk Futbolu’nun imajini bu hale getirecek bir sekilde sahayi terk etmedik. Ikinci yarinin basindan itibaren maca devam etmemek icin her seyi yaptilar!


— Roberto Soldado (@R9Soldado) 20 Nisan 2018




Dün yaşananlardan dolayı çok üzgünüm. Biz başka statlarda bundan daha kötü durumlar yaşadık. Ama hiçbir zaman Türk Futbolu'nun imajını bu hale getirecek bir şekilde sahayı terk etmedik. İkinci yarının başından itibaren maça devam etmemek için her şeyi yaptılar.

Fenerbahçe formasıyla fotoğrafını paylaşan Soldado, "Dün yaşananlardan dolayı çok üzgünüm. Biz başka statlarda bundan daha kötü durumlar yaşadık. Ama hiçbir zaman Türk Futbolu'nun imajını bu hale getirecek bir şekilde sahayı terk etmedik. İkinci yarının başından itibaren maça devam etmemek için her şeyi yaptılar!" ifadelerini kullandı.


Yorumlar