Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Serdar Aziz'in eşinden 'tatil' açıklaması

Ara transfer döneminde Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Serdar Aziz için eşi Tuğçe Aziz'den Maldivler'de yaptıkları tatil ile ilgili açıklama geldi.

Abone ol
Abone ol 17 Şubat 2019 17:32

Generbahçe'nin ara transfer döneminde Galatasaray'dan bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Serdar Aziz ile alakalı eşi Tuğçe Aziz, sosyal medyadan bir paylaşımda bulundu.



Galatasaray'dan ayrılmasının nedeni olarak "sakatlığı bahane ederek maça çıkmamasının ardından Maldivler'e tatile gitti" şeklinde eleştirilen tecrübeli oyuncunun tatil fotoğrafını paylaşan eşi Tuğçe Aziz, böyle bir sebep olmadığını dile getirdi.



Sosyal medyadan kendisine yapılan ve beddua içeren bir yoruma dikkat çekerek yaptığı açıklamada Tuğçe Aziz, şu ifadelere yer verdi: 



"Şu ana kadar hiç bir açıklama yapmadık çünkü kimseye açıklama yapmak zorunda değiliz! Ama sizin keyif almak için izlediğiniz futbolu meslek edinmiş kişiler olduğunu ve profesyonel bir şekilde hareket etmeleri gerektiğini hiç bir zaman anlayamazsınız. Yine de onca kişinin hakaretine karşılık şunu söylemek istiyorum; Verilmiş kararları hiç birinde "Tatil" sebep olarak sunulmamıştır. Zaten öyle bir şey olması imkansızdır. Çünkü yapılan programların hepsi resmi tatil günlerine göre yapılmaktadır. Yani; Önceden alınmış kararların yaptığımız tatil ile ALAKASI YOKTUR!"


Yorumlar