Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Semih Özsoy'dan Beşiktaş'a derbi çağrısı! "Mutluluk duyarız"

Dev derbi öncesi Fenerbahçe Asbaşkanı Semih Özsoy'dan derbi için Beşiktaş'a çağrıda bulundu. Özsoy, Beşiktaş'a yaptığı çağrıda siyah - beyazlı ekibin Başkanı Fikret Orman buyursun gelsin, yönetim kurulunda ağırlamaktan mutluluk duyarız" dedi. Beşiktaş cephesinden bu çağrıya nasıl bir kaşılık geleceği ise merak konusu. İşte Semih Özsoy'dan önemli açıklamalar...

Abone ol
Abone ol 17 Eylül 2018 00:01

Semih Özsoy, Atiker Konyaspor'u deplasmanda 1-0 yendiğimiz maçın sonunda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.Özsoy, Beşiktaş'a yaptığı çağrıda siyah - beyazlı ekibin Başkanı Fikret Orman buyursun gelsin, yönetim kurulunda ağırlamaktan mutluluk duyarız" dedi. Beşiktaş cephesinden bu çağrıya nasıl bir kaşılık geleceği ise merak konusu. İşte Semih Özsoy'dan önemli açıklamalar...

İşte Semih Özsoy'un açıklamaları;

İlk gol yemediğimiz maç

“Deplasmanda ilk galibiyetimiz. ilk gol yemediğimiz maç. Dolayısıyla mutluyuz. İlk gol yemediğimiz maç. Geçişler hep böyle sancılı olur, biraz sıkıntılı olur. Geçiş süreci hala tamamlanmış değil ama bugünkü futbol umut verici, gideceğimiz çok yol var, çok katedeceğimiz yol var ama özellikle yeni transferlerin uyumu sevindirici yönde. Bu en azından neler yapabileceklerini belirtisi oldu. Herşeyi yaptılar mı hayır ama çok iyi olacağını umut ediyoruz".

Fikret Orman buyursun gelsin

Beşiktaş derbisiyle ilgili bir soru üzerine Semih Özsoy, "Öncelikle bu galibiyet bize moral olacak; zorlu bir dönemece giriyoruz. Hem UEFA’da hem de Beşiktaş'la ligde ciddi ve zor bir maçımız var. Beşiktaş’a söyleyebileceğimiz, bugün de Fikret Başkanın seçimi vardı, hayırlı olsun. Kendilerini bekliyoruz ve stadımızda ağırlamaktan gurur duyarız. İyi geçeceğini umuyoruz. Bizim açımızdan bütün güzel ortam sağlanacaktır. Biz belli vaatlerle geldik. Bizim her attığımız adımın da karşılığını bulacağını tahmin ediyoruz. Dolayısıyla hiçbir sıkıntı olacağını, geçmişle ilgili devam edecek sıkıntıların da olacağını düşünmüyorum. (Fikret Orman) buyursun gelsin, yönetim kurulunu ağırlamaktan gurur duyarız. Onların gelmesi bizi daha da motive eder, onları ağırlamak bizi daha da gururlandırır. Bizim tek güvencemiz, takımımız ve büyük taraftarımız. O taraftar orayı doldurduğu sürece Fikret Bey için de bir bayram havası olur.”

‘Fenerbahçe taraftarı büyüktür, küfür etmez

“Taraftarımıza sadece o gün için değil, her gün için çağrımız var. ‘Fenerbahçe taraftarı büyüktür, küfür etmez’ diyoruz. Ali Başkan ile birlikte bir sürece girdik ve bu süreçte de diyoruz ki, ‘Kendine yapılmasını istemediğin hiçbir şeyi karşı tarafa yapma.’ İnanın bu tahminimizden daha hızlı karşılığını buldu. Bizim büyük taraftarımız bunu anladı ve algıladı. Çok da iyi uyguluyor. Dolayısıyla bu devam edecek, sadece Beşiktaş maçında değil, bütün maçlarda geçerli olacak.”

Düşüncelerimiz açıktır; hakkımızı da biliriz, haddimizi de

Beşiktaşlı oyuncu Gary Medel'in kırmızı kart görmesiyle ilgili bir soru üzerine Başkanvekilimiz Semih Özsoy, “Bununla ilgili hiçbir şey söyleyemem. Özellikle de bizim maçımız değil. İkincisi bizim maçımız olsa bile bunlar teknik konular. Şimdiye kadar girmedik, girmeyiz. Gördüğümüz, bildiğimiz bir şey varsa söylemekten çekinmeyiz. Bizim bu konudaki düşüncelerimiz açıktır; hakkımızı da biliriz, haddimizi de. Gerekli olduğunu inandığımız şeylerde gerekli açıklamaları yaparız ama bununla ilgili hiçbir fikrim yok.”


Yorumlar