Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Roberto Soldado'dan hakem yorumu

Vodafone Park'ta 2-2'lik skorla biten unutulmaz Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi, geceye damga vurdu! Goller kadar yumruklar ve kırmızı kartların konuştuğu derbide Fenerbahçe'nin İspanyol golcüsü Roberto Soldado maç sonunda açıklamalar yaptı

Abone ol
Abone ol 01 Mart 2018 23:32

Beşiktaş ile Fenerbahçe, sadece 4 gün aranın ardından bu kez Ziraat Türkiye Kupası'nda karşı karşıya geldi. Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş'ın 3-1 kazandığı derbiden sonra iki takım Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında kozlarını paylaştı.

Hızlı başlayan maçta iki taraf da erken goller bulunca maçın ilk 20 dakikası 1-1'le geçildi. 10 dakika uzatma eklenen mücadelenin son düdüğü çaldığında ortaya çıkan bilanço 4 gol 3 kırmızı karttı. Ricardo Quaresma, Volkan Demirel ve Alper Potuk takımlarını eksik bırakırken Fenerbahçe, 9 kişi kalmasına rağmen 2-2'lik skorla 17 Nisan'daki rövanş öncesinde avantajlı skoru elde etti. Fenerbahçe'nin ilk golünü atan Roberto Soldado maç sonunda açıklamalar yaptı. İspanyol golcünün maç sonunda yaptığı açıklamalar şöyle:

"Pazar akşamki maçta hatalarımızı gördük. Kendi tarzımızı sahaya yansıtamadığımızı düşünerek bu maça çıktık. Maçın ilk dakikasından itibaren kendi seviyesini gösteren bir Fenerbahçe'yi göstermek istedik."


Etiketler Roberto Soldado
Yorumlar