Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Rıdvan Dilmen'den 'Şenol Güneş' yorumu!

Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu, spor eleştirmeni ve yorumcusu Rıdvan Dilmen, "Fenerbahçe - Beşiktaş maçında yaşananları ve Şenol Güneş hocasının yaralanmasına ilişkin değerlendirmelerini yaparken hayretler içinde ve son derece üzgündü. İşte Rıdvan Dilmen'in yorumları İzle...

Abone ol
Abone ol 19 Nisan 2018 23:10

Eski hakem,spor yazarı ve yorumcu Ahmet Çakar da , Fenerbahçe - Beşiktaş maçında çıkan olaylarda Şenol Güneş'in yaralanmasının ardından twitterdan mesaj yayınladı. Çakar Mmsajında "Fenerbahçe - Beşiktaş maçında yaşananlar gösterdi ki bu ülkeye bir yarım asır daha spor kültürü gelmez. Geçmiş Olsun Şenol Güneş." ifadelerini kullandı.

Usta yorumcu Erman Toroğlu da , "Karşılaşma hükmen Beşiktaş'ın lehine sonuçlanır" dedi.

İşte Toroğlu'nun açıklamaları:

"HÜKMEN BEŞİKTAŞ'IN LEHİNE OLUR"

"Hükmen Beşiktaş'ın lehine olur bu iş. Fenerbahçe bu işten büyük zarar görür. Hakem zaten yardımcılarıyla birlikte içeri girdikten sonra o anda bir daha geri dönüş kararı veremez."

"FENERBAHÇE BÜYÜK ZARAR GÖRÜR"

"Olaylara karışanlara ceza gelir. Koridorda kameralara var. Tribünde olaylar var. Bu işte Fenerbahçe büyük zarar görür. Bu olaylar tabi ki araştırılacak. Birileri bu maçın oynanmasını istememiş olabilir. Operasyon olabilir. Ancak yaşananlar sonrasında Beşiktaş'ın hükmen galip sayılması gerekir. Çünkü bu olaylarda Beşiktaş'ın günahı ne?"

"Şenol Güneş hakikaten orada olayları yatıştırmaya çalışıyor. Şenol Güneş olayları ayırmak için uğraşıyordu. İyi niyetle uğraşıyordu, tahrik de etmiyordu."

İŞTE ŞENOL GÜNEŞ'İN HASTANEYE KALDIRILDIĞI ANLAR!..





Şenol Güneş hastaneye böyle götürüldü..

Şenol Güneş'i yaralayan kişi yakalandı

Olaylı derbi sonrası 15 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında Şenol Güneş'e çakmak attığı tespit edilen kişi de var.

Tolga Zengin: Ölmüş anneme küfrettiler, ben de patladım

Beşiktaşlı Tolga Zengin, Fenerbahçe maçında çıkan olaylarla ilgili "Ölmüş anneme küfrettiler. Güvenlik görevlilerine 'Bir şey yapın.' dedim. En sonunda ben de patladım." dedi.

Beşiktaş maçı hükmen galip olarak mı kazanacak?

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin tatil olmasının ardından çıkan olayları değerlendiren Erman Toroğlu, "Karşılaşma hükmen Beşiktaş'ın lehine sonuçlanır" dedi.


Yorumlar