Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Rıdvan Dilmen'den hakeme ve TFF'ye ağır eleştiri: Ey MHK, ey Federasyon!

Fenerbahçe - Gençlerbirliği maçının devre arasında maçı yorumlayan Rıdvan Dilmen, maçın hakemine ve TFF'ye ağır eleştirilerde bulundu.

Abone ol
Abone ol 04 Şubat 2018 02:31

Spor yazarı ve yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe ile Gençlerbirliği arasındaki mücadeleyi değerlendirdi. Ntv Spor’da konuşan Dilmen’in açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;

"KARDİYOLOGLAR FENERBAHÇELİ DOLU"

Kardiyologlara gitseniz, kalp rahatsızlığından gelenlerin çoğunluğu Fenerbahçelidir. İki tane top direkten dönüyor, üzerine kendi kalesine gol yiyor. Böyle bir maç yönetilir mi? Ümit Kalkavan, zaten izlerken dedik ki çıkaracak. Bunun için futbol adamı olmana gerek yok. Hakem, sarı kartı olmayanlara sarı kartı yapıştırdı. Geçen hafta Ali Palabıyık’ı eleştirmiştim.

"BU HAKEME NASIL 8.4 VERDİLER?"

Fenerbahçelinin halini düşünün. Saçının dökülmemesi, kel kalmaması mümkün değil. Gözünün önünde 3 tane kırmızı kartı vermeyen hakeme 8.4 veriyorlarsa bu olur. Tartışmasız kırmızı kartlık pozisyonlarda hakem atmıyorsa böyle olur. Böyle bir şey olur mu? Ümit Kalkavan seni utandırdı yahu. Müthiş oynuyorsun. Üstüne bir de yer misin dedim? Volkan neden öyle çıktı, Dirar neden öyle vurdu bilmiyorum.

"EY MHK, EY FEDERASYON!"

Çarşamba günkü Aykut Kocaman’ın sözlerini iyi dinlesinler. Herkes Kocaman’ı suçladı. Hakemi kötü olarak nitelendirmedi. Bir organizasyon var dedi. Dedi ve 3 gün sonra neler oldu? Ali Palabıyık’ın 4 hafta ceza aldığını da hatırlıyoruz. Ey MHK, ey Federasyon! Fenerbahçeliler takımına güveniyor. Kocaman da güveniyor. Bu havayı gördüğü için konuşuyor. Mete Kalkavan bunu ikinci yarıda telafi etmeye çalışırsa daha da gözümden düşer. Hata hata ile telafi edilmez.


Yorumlar