Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Luis Neto son maçının ardından konuştu : Fenerbahçe’de devam etmek isterim

Fenerbahçe sezonu Atiker Konyaspor maçıyla tamamladı. Son kez Fernerbahçe forması giyen Portekizli savunma oyuncusu Luis Neto karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada Fenerbahçe'de devam etmek istediğini açıkladı.

Abone ol
Abone ol 20 Mayıs 2018 10:54

Sarı-lacivertlilerin 1 yıllığına Zenit'ten kiraladığı Luis Neto, dün son maçını oynadı. Portekizli oyuncu, ikinci olmalarının da bir başarı olduğunu belirtirken, "En azından Şampiyonlar Ligi ön elemesi oynamaya hak kazandık" dedi. Fenerbahçe'ye daha çok oynamaya ve katkı vermeye geldiğini söyleyen Neto, "Yine de İstanbul'da yaşamaktan mutluluk duydum. Neler olur bilinmez ama böyle güzel bir şehirde, güzel bir kulüpte devam etmek isterim" açıklamasını yaptı.

Portekizli savunma oyuncusu Luis Neto, maçın ardından yayıncı kuruluşa yapığı açıklamalarda şunları söyledi:



“Bizim saha içerisinde oynadığımız oyunun dışında başka statlardan gelecek skorları bekleyecektik. Kendimiz istediğimiz skoru alınca diğer skorları beklemeye başladık. Oralardan istediğimiz sonuçları almayınca atmosferin nasıl değiştiğini gördük. Yine de ligin son döneminde gösterdiğimiz ciddiyeti maçın sonunda gösterdik. Yine de ligi 2. sırada bitirebildik. Şampiyonlar Ligi ön eleme biletini almayı başardık. Şu anda yapabileceğimiz başka bir şey kalmadı. Artık önümüzdeki sezonun neler getireceğine bakacağız. En azından bu akşam buradan galibiyetle ayrıldık. Buraya gelirken Fenerbahçe kariyer planladığım bir yerdi. Özellikle 4. sarı kartı gördüğüm dönemden itibaren takım çıkış yakaladı. Benim tekrar 11’e dönmem zor bir hale geldi. Nedenleri düşündüm ve saygıyla kendi içimde algıladım. Ama herkese ve her karar saygı duydum. Zenit’te hala bir sezon daha sözleşmem var. Burada olmaktan ve İstanbul’da yaşamaktan mutluyum. Neler olur bilinmez ama burada devam etmek isterim."

Fenerbahçe Konyaspor Maçı Özeti ve Golleri İzle


Yorumlar