Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Juan Mata Fenerbahçe transferi son dakika Fenerbahçe transfer haberleri

Fenerbahçe'nin çok istediği Juan Mata, Valencia'dan eski takım arkadaşı Soldado'yu arayarak Sarı-Lacivertli kulüp hakkında bilgi istedi.

Abone ol
Abone ol 30 Mart 2019 14:27

Fenerbahçe'nin çok istediği Juan Mata, Valencia'dan eski takım arkadaşı Soldado'yu arayarak Sarı-Lacivertli kulüp hakkında bilgi istedi.

Önümüzdeki sezon kadrosuna çok ciddi takviyeler yapacak olan Fenerbahçe özellikle orta alana yapacağı takviyede takıma liderlik yapabilecek kapasitede birini istiyordu. O isimlerden birisi de sezon sonunda Manchester United ile sözleşmesi szona erecek olan İspanyol yıldız Juan Mata'ydı. Flaş gelişme camiada herkesi heyecanlandırdı.

Soldado'dan tüm bilgileri aldı

Takvim'de yer alan habere göre; Juan Mata 2010/11 sezonunda Valencia'da birlikte forma giydiği Roberto Soldado'yu arayarak kendisine daha önce teklif yapan Fenerbahçe hakkında bilgi istedi. Soldado da bilgileri kendisine iletti.

Menajeriyle temas kuruldu

Soldado'nun Mata'ya "Fenerbahçe zannettiğinden de büyük bir kulüp. Burada kendini gerçek bir yıldız gibi hissedersin" dediği öğrenildi. Bu arada yönetim de Mata için temaslarına devam ediyor.

İspanya'dan isteyenler var

Mata'nın menajeriyle daha önce görüşen Comolli'nin 30 yaşındaki yıldıza 5 milyon Euro civarında imza parası teklif ettiği iddia ediliyordu. Mata'yı bazı La Liga ekiplerinin istediği de gelen haberler arasında.


Yorumlar