Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

İşte Erwin Koeman'ın Trabzonspor maçı planı

Fenerbahçe teknik sorumlusu Erwin Koeman'ın Süper Lig'deki rakibi Trabzonspor'a karşı uygulayacağı maç planı belli oldu.

Abone ol
Abone ol 23 Kasım 2018 16:39

Fenerbahçe teknik sorumlusu Erwin Koeman'ın Süper Lig'deki rakibi Trabzonspor'a karşı uygulayacağı maç planı belli oldu.

Fenerbahçe'de Trabzonspor maçı öncesinde teknik heyetin yaptığı plan belli oldu. Sarı-lacivertliler'in Trabzonspor maçı öncesi parolası; öz güven ve sakinlik olacak

Koeman yönetiminde iyi bir çıkış yakalayan Fenerbahçe, Trabzon deplasmanında da bu grafiğini sürdürmek istiyor.

Milli maç arasında rahat bir nefes alma imkanı yakalayan Hollandalı çalıştırıcı, Samandıra'da oyuncularıyla özel olarak ilgilendi.

Milli takımlarında oynayan futbolcuların performansını da yakından takip eden Koeman, Trabzonspor karşılaşması öncesi yoğun bir mesai harcadı.

Rakibinin maça yüksek tempoda başlayacağını düşünen Koeman, özellikle ilk 20 dakikada öğrencilerinin dengeli ve kontrollü bir oyun oynamasını istedi.

Orta sahada Mehmet Topal ile Eljif Elmas'a büyük iş düşeceğine inanan Koeman, Frey ve Ayew'den orta alana destek vermesini istiyor.

Sağ kanattaki Valbuena'nın daha serbest bir pozisyonda olması bekleniyor. Yönetim ve takım kaptanları, karşılaşma öncesinde yapılan konuşmalarda; 'maçta soğukkanlı ve sakin' kalmanın önemine vurgu yapıyor.Bu sezon Türk Telekom stadı'nda Galatasaray derbisini izleyerek bir ilki gerçekleştiren Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzon'da da takımını yalnız bırakmayacak.

Koç, maçı Şenol Güneş Spor Kompleksinde izleyerek 2011'den bu yana Trabzon'a giden ilk sarı lacivertli başkan olacak.




Yorumlar