Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Islam Slimani'yi çıldırtan olay!

Fenerbahçe'de gözden düşen Islam Slimani'nin yönetimle ters düştüğü ve çılgına döndüğü belirtildi.

Abone ol
Abone ol 07 Mart 2019 21:08

Fenerbahçe'de beklentilerin çok altında kalan Islam Slimani, kariyerinin en sıkıntılı günlerini geçiriyor. Cezayir'in La Gazette of Fennec gazetesinde çıkan habere göre Slimani, Fenerbahçe yönetimiyle ters düştü ve yaşanan tartışmanın ardından bir daha kadroya alınmadı.



Devre arası transfer döneminde Real Betis'in kapısından dönen Slimani'nin Fenerbahçe yönetimi ile görüştüğü ve yönetimin kendisine 'bavulunu topla' dediği belirtildi. Bunun üstüne sinirlenen Slimani, sezon sonuna kadar Fenerbahçe'de kalacağını tekrarladı. Tartışmanın alevlenmesi üzerine Slimani'nin takımla beraber antrenman yapılmasına izin verilmedi. 



''SEZON SONUNA KADAR FORMA GİYEMEYECEK''



Cezayir gazetesi, ayrıca Slimani'nin Betis'e gitmediği için pişman olduğunu ve forvet oyuncusunun sezon sonuna kadar bir daha Fenerbahçe forması giyemeyeceğini belirtti.



ÜLKESİNDE DE KADROYA ALINMIYOR



Öte yandan Islam Slimani'nin Fenerbahçe'deki durumu, Cezayir Milli Takımı'nı da yakından ilgilendiriyor. Bu yılın Haziran - Temmuz ayları arasında Mısır'da düzenlenecek Afrika Kupası'nda Cezayir Milli Takımı Teknik Direktörü Djamel Belmadi'nin Fenerbahçe'de düzenli oynayamayan Slimani'yi kupanın kadrosuna almadığı düşünmediği kaydedildi.



Bu sezon Fenerbahçe ile Süper Lig'de sadece 1 gol atabilen Slimani'nin ise hem Fenerbahçe yönetimi ile yaşadığı tartışma hem de Cezayir Milli Takımı ile kupa kadrosuna girememe riskinin ardından çılgına döndüğü iddia edildi. (Sporx)


Yorumlar