Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Galatasaray, Kadıköy'de galibiyet alacak mı?

Sarı-kırmızılı takım, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında bugün Fenerbahçe'ye konuk olacak. Ülker Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak derbiyi hakem Ali Palabıyık yönetecek.

Abone ol
Abone ol 14 Nisan 2019 10:12

Sarı-kırmızılı takım, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında bugün Fenerbahçe'ye konuk olacak. Ülker Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak derbiyi hakem Ali Palabıyık yönetecek.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasındaki derbide yarın Fenerbahçe'ye konuk olacak. Ülker Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak önemli karşılaşmayı hakem Ali Palabıyık yönetecek.

Süper Lig'de 55 puanla lider Medipol Başakşehir'in 6 puan gerisinde haftaya giren Galatasaray, derbiden galibiyetle ayrılarak zirve yarışını sürdürmeye çalışacak.

Fenerbahçe'ye karşı Kadıköy'de son galibiyetini 1999'da alan ve daha sonraki 22 resmi maçta kazanamayan Galatasaray, bu kötü istatistiği sonlandırabilmek için mücadele verecek.

Marcao ve Luyindama cezalı

Galatasaray'da kart cezalısı olan stoperler Marcao ve Christian Luyindama, derbide forma giyemeyecek.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Evkur Yeni Malatyaspor maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle 2 maç ceza alan Luyindama ile Süper Lig'de aynı takımla yapılan müsabakada sarı kart görerek cezalı duruma düşen Marcao, derbide görev yapamayacak.

3 futbolcu ceza sınırında

Galatasaray'da Fenerbahçe derbisi öncesinde 3 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Sarı-kırmızılı futbolcular Henry Onyekuru, Martin Linnes ve Emre Taşdemir yarınki maçta sarı kart görmeleri durumunda 29. haftadaki İstikbal Mobilya Kayserispor müsabakasında oynama şansını kaçıracak.

13 maçtır kaybetmiyor

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'deki son 13 maçında yenilmedi.

Sarı-kırmızılı takım, ligin 14. haftasında Beşiktaş'a 1-0 yenildikten sonra çıktığı müsabakalarda 9 galibiyet ve 4 beraberlik aldı.

Galatasaray, bu müsabakalarda Demir Grup Sivasspor, MKE Ankaragücü, Göztepe, Trabzonspor, Kasımpaşa, Akhisarspor, Antalyaspor, Bursaspor ve Evkur Yeni Malatyaspor'u yenerken, Çaykur Rizespor, Medipol Başakşehir, Aytemiz Alanyaspor ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile berabere kaldı.

Muhtemel 11

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in Fenerbahçe maçında şu 11'e görev vermesi bekleniyor:

Fernando Muslera, Mariano Filho, Semih Kaya (Ahmet Çalık), Ryan Donk, Martin Linnes, Fernando Reges, Badou Ndiaye, Sofiane Feghouli, Younes Belhanda, Henry Onyekuru, Mbaye Diagne.


Yorumlar