Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Galatasaray'dan ayrılan Tolga Ciğerci, Fenerbahçe forması giydi!

Galatasaray'la yollarını ayıran Tolga Ciğerci, bugün gün içinde anlaştığı Fenerbahçe'nin kulüp binasına gelerek formayı giydi.

Abone ol
Abone ol 31 Ağustos 2018 19:40

Galatasaray ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesh eden Tolga Ciğerci, Fenerbahçe'ye transfer oldu. 26 yaşındaki oyuncu Tolga, Fenerbahçe forması ile poz verdi.

Spor Toto Süper Lig’de transfer sezonunun bitmesine sayılı saatler kala Fenerbahçe, orta sahasını ezeli rakibi Galatasaray’dan takviye etti. Galatasaray’ın sözleşmesini tek taraflı feshettiği Tolga Ciğerci, Fenerbahçe ile anlaşmaya vardı. Kulüp binasına giden Tolga Ciğerci, kendisini Fenerbahçe’ye bağlayan sözleşmeye imza attı. Fenerbahçe Kulübü, resmi internet sitesinden transfer ile ilgili “Kulübümüz, 1992 doğumlu milli oyuncu Tolga Ciğerci ile 1+1 yıllık anlaşmaya varmıştır. Tolga Ciğerci'ye hoş geldin diyor, çubuklu formamız altında başarılar diliyoruz” açıklamasında bulundu.

Hertha Berlin’den 2016 yılında Galatasaray’a transfer olan Tolga Ciğerci, iki yılda sarı-kırmızılı forma ile çıktığı 49 maçta 6 gole imza atarken, asist yapma başarısı gösteremedi.





SÖZLEŞMESİNDE ÖZEL MADDE VAR

Oyuncuyu sağlık kontrolünden geçiren sarı lacivertliler, sözleşmeye özel bir madde koydu. Eğer Tolga daha önce sakatlandığı ayak parmaklarından benzer bir sakatlık yaşarsa, sarı lacivertliler sözleşmeyi feshedebilecek.


Yorumlar