Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Fener'in tadı tuzu yok! Spartak Trnava Fenerbahçe 1 - 0 maç özeti ve golleri izle

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi D grubundaki son maçında deplasmanda Spartak Trnava'ya 1-0 mağlup oldu. Gruptan çıkmayı daha önce garantileyen sarı lacivertliler moral aradığı maçta sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Abone ol
Abone ol 14 Aralık 2018 01:01

Gruptan ikinci sırada çıkmayı garantileyen temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi grup aşamasındaki son maçında deplasmanda Spartak Trnava’ya 1-0 boyun eğdi.

Genç ağırlıklı bir kadro ile sahaya çıkan ve ligdeki kötü gidiş nedeniyle moral arayan sarı lacivertliler yine beklentileri karşılayamadı.

41.dakikada gurbetçi oyuncu Kubilay Yılmaz ile öne geçen Spartak Trnava Fenerbahçe’ye beraberlik şansı vermedi ve sahadan 3 puanla ayrıldı.

İstanbul’daki ilk maçta rakibini 2-0 mağlup eden Fenerbahçe, rövanşta Slovakya’dan eli boş döndü. D grubunda 2 mağlubiyet, 2 galibiyet, 2 beraberlik alan Kanarya 8 puanla Dinamo Zagreb’in ardından ikinci sırada bir üst tura yükseldi.  Spartak Trnava ise bu galibiyetle 7 puan yaptı ancak Avrupa’ya veda etti.

Fenerbahçe’nin bir üst turdaki rakibi pazartesi günü yapılacak kura çekiminin ardından belli olacak.

Spartak Trnava Fenerbahçe 1 - 0 maç özeti ve golleri izle



GENÇLERİN MAÇI

Fenerbahçe'nin Trnava deplasmanında 9 tane altyapıdan oyuncu vardı. Bunların ikisi 11'de görev yaptı. Yiğithan ve Mahsun mücadeleye 11'de başladı. Fenerbahçe'nin yedek kulübesi Erten, Burak, Batuhan, Cebrail, Deniz, Muhammet Çakı ve Muhammet Gümüşkaya'dan oluştu.

Sarı-laciverlilerde Avrupa kadrosunda bulunmayan Ekici ve Soldado dışında, 4 kadro dışı oyuncu, sakatlar Ayev Valbuena, Alper, Frey, cezalı Eljif ve dinlendirilen Benzia, Topal ve Neustadter mücadelede yer almadı.

AVRUPA TRNAVA'YA AKTI

Fenerbahçe gruptan çıkmayı garantilemesine rağmen Avrupa'nın çeşitli taraftar grupları Trnava maçına akın etti. Dortmund, Köln, Prag, Brüksel, Augsburg, Viyana gibi birçok taraftar derneği mücadeleyi tribünde takip etti. Ayrıca Euro GFB de tribünde yerini aldı. Tribünde karşılaşmayı izleyen 1000 kadar Fenerbahçe taraftarı vardı.

Maçtan önce taraftarlar formanızı çıkarın çıplak oynayın diye protesto yaptılar. Maçın başlama vuruşuyla da tribündeki yaklaşık 1300 Fenerbahçeli taraftar sahaya sırtlarını dönerek takımın bugüne kadar aldığı skorları protesto ettiler. Protesto maçın 5. Dakikasına kadar sürdü.


Yorumlar